Aimar Sher är gäst hos Avbytarbänken. Född 2002 och redan rycker storlagen i honom. Han berättar om resan som börjar i Irak. Aimar kom till Sverige när han var fyra år och berättar vilka utmaningar han ställdes inför. Han berättar hur viktig hans familj har varit och är för honom under denna resa.

Avsnittet bjuder på många spännande ämnen Har han fått sitt namn från Lionel Messis pojkidol Pablo Aimar? Hur var det att träna med Zlatan Ibrahimović? Hur svårt/jobbigt är det att kombinera fotbollen med skolan? Vem är roligast i Hammarby? Och mycket mycket mer.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

En onödigt spännande match

Nackdelen med att vara ett etablerat topplag i division ett är att de andra lagen skärper sig när de ska möta Akropol.  Det hände i söndags. 

Avbytarbänken #104 Mittwoch

Mitt i veckan, nej, men fotbollen befinner sig mitt i säsongen. Ish. Avbytarbänken sätter sig och sammanfattar lite kort hur fotbollen i Europa har sett ut. Vem är Marvin Olawale Akinlabi Park? De avslutar avsnittet i en sorglig och ledsam ton, och skickar en tanke till Kasia Lenhardt, hennes familj och vänner. Ta hand om er.

Jamkid hos Galdem A Talk

Ny vecka och nytt avsnitt med Galdem A Talk. Den här gången…

Kostymer och glass under månadens Tensta Rinkeby Grass Run

Igår avgjordes månadens lopp av Tensta Rinkeby Grass Run. Denna söndag bjöds alla som kom för att springa utklädda på glass.