Nu kan du som är ung och folkbokförd i Stockholms stad söka höstlovsjobb. För att få en chans till jobb under höstlovet ska din ansökan skickas in senast den 14 september.

Från den 31 augusti och fram till den 14 september kan ungdomar födda 2003, 2004 och 2005 söka feriejobb till höstlovet. Enda kravet är att du är folkbokförd i någon av stadsdelarna Enskede-Årsta-Vantör, Farsta, Hässelby-Vällingby, Rinkeby-Kista, Skarpnäck, Skärholmen, Spånga-Tensta, Södermalm eller Östermalm.

Ungdomarna som får höstlovsjobb arbetar under fem vardagar under höstlovsveckan som faller in under vecka 44. På grund av pandemin kommer staden fortsättningsvis inte att erbjuda feriejobb inom äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsvariation eller förskola.

Fram till den 14 september kan du göra din ansökan på Stockholm stads webbsida.

Eleni Terzitane
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Mordförsök på Sibeliusgången

En man har blivit skjuten i Akalla ikväll. Skadorna uppges inte vara livshotande men brottet rubriceras som mordförsök.

S-kvinnorna rustar sig inför valet

– Bara ett kryss på varje valsedel, annars blir valsedeln ogiltig. Det…

Järvabadet öppnar på måndag

Den 17 maj öppnar Stockholms fem uppvärmda utomhusbassänger för allmänheten, bland dessa ingår Järvabadet. Dessutom tillåts all organiserad idrottsverksamhet i stadens anläggningar.

Erikshjälpen: Butiken i Spånga är inte lönsam

Dianna Hylan är nybliven regionchef för Erikshjälpen i Mellansverige. Hon började i mars och var med att fatta beslut om stängning av second hand-butiken i Spånga.  – Det är jättetråkigt, vi har många väldigt lojala kunder. Men butiken har inte varit lönsam under flera år.