Nu kan du som är ung och folkbokförd i Stockholms stad söka höstlovsjobb. För att få en chans till jobb under höstlovet ska din ansökan skickas in senast den 14 september.

Från den 31 augusti och fram till den 14 september kan ungdomar födda 2003, 2004 och 2005 söka feriejobb till höstlovet. Enda kravet är att du är folkbokförd i någon av stadsdelarna Enskede-Årsta-Vantör, Farsta, Hässelby-Vällingby, Rinkeby-Kista, Skarpnäck, Skärholmen, Spånga-Tensta, Södermalm eller Östermalm.

Ungdomarna som får höstlovsjobb arbetar under fem vardagar under höstlovsveckan som faller in under vecka 44. På grund av pandemin kommer staden fortsättningsvis inte att erbjuda feriejobb inom äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsvariation eller förskola.

Fram till den 14 september kan du göra din ansökan på Stockholm stads webbsida.

Eleni Terzitane
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Vatten är den roligaste miljön”

Alaa Eleish är vattenpolo-tränare i Husbybadet för Stockholms kappsimningsklubb, SSK. – Det spelar ingen roll om det är 60 meter under vattnet, eller med en boll ovan. Vatten är den roligaste miljön, med oändliga möjligheter, och vatten har varit en viktig del av mitt liv, säger han.

Lokalpolisen får ett nytt, mer logiskt namn

Igår meddelade Rinkebys lokala polischef Therese Rosengren att hennes område får ett nytt namn. Istället för lokalpolisområde Rinkeby, som det hetat sedan 2015, är det hädanefter lokalpolisområde Järva som gäller.

Alla är på väg för att fira eid al-adha i Tensta

Klockan åtta på morgonen är gångvägarna ner genom Nydalsparken fulla med folk. Alla är på väg till Tensta bollplan för att vara med i eid-bönen. – Eid Mubarak, hälsar två unga killar i långa, broderade skjortor.

Bowlinghallen i Rinkeby Centrum söker nya ägare

Hallen som lanserade sig som ”Stockholms prisvänligaste bowlinghall stänger. – Ja, det är fruktansvärt tråkigt. Det absolut bästa vore om någon tog över verksamheten, säger Anne Rantanen.