Polishelikopter

Klockan var 17.10 på tisdagen när polisen fick ett larm från Akalla. Två maskerade män hade tvingat till sig en BMW genom att hota bilföraren med en pistol.

Den stulna bilen som var en svart BMW med tonade rutor, stals i samband med att föraren höll på att parkera. Enligt Aftonbladet ska rånarna ha riktat pistolen mot förarens huvud för att sedan försvinna bort mot Esbogatan. 

Polisen rubricerar händelsen som grovt rån. Klockan 18.40 pågick fortfarande sökandet efter både bilen och gärningsmännen med helikopter och hundpatrull i området. Föraren uppges ha klarat sig utan fysiska skador.

Anna Nygård

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Alternativ gymnasiemässa hos Fryshuset i Husby

På torsdag den 7 november håller Fryshuset en gymnasiemässa i Husby.  – Det är första gången vi anordnar det här och jag hoppas att det blir en tradition, säger Petra Ahrnstedt, biträdande rektor på Fryshuset grundskola västra.

Nu finns möjlighet att få tillfällig bostad i Rinkeby-Kista

Med anledning av de uppgifter som Smittskydd Stockholm publicerade lovar stadsdelsnämndens ordförande Benjamin Dousa (M) att korttidsboenden ska erbjudas till dem som behöver i stadsdelen.

Pedofil gripen i Rinkeby

En 66-årig pedofil har gripits i Rinkeby. Enligt uppgift till Aftonbladet erkände mannen i de första polisförhören att han våldtagit många barn och att övergreppen har pågått i många år.

Folkets Husby har blivit med läsebibliotek

För två veckor sedan slog Folkets Husby upp portarna för sitt läsebibliotek. Nu kan besökare läsa alltifrån fack- till skönlitteratur när de besöker huset.