Polishelikopter

Klockan var 17.10 på tisdagen när polisen fick ett larm från Akalla. Två maskerade män hade tvingat till sig en BMW genom att hota bilföraren med en pistol.

Den stulna bilen som var en svart BMW med tonade rutor, stals i samband med att föraren höll på att parkera. Enligt Aftonbladet ska rånarna ha riktat pistolen mot förarens huvud för att sedan försvinna bort mot Esbogatan. 

Polisen rubricerar händelsen som grovt rån. Klockan 18.40 pågick fortfarande sökandet efter både bilen och gärningsmännen med helikopter och hundpatrull i området. Föraren uppges ha klarat sig utan fysiska skador.

Anna Nygård

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu har Bling öppnat Bridge i Kista Galleria

Bridge är en plats där entreprenörer kan växa och kunna visa upp sina produkter. Det är en plats som står på tre ben – handel, möten och inspiration. – Entreprenörerna får möjlighet att ställa ut sina varor i Kista Galleria, som är en av Nordens mest trafikerade gallerior. 

Järvabadet öppnas senare i år

Järvas nya utomhusbad är färdigbyggt men invigningen får vänta. För att minska risken för smittspridning skjuts öppningen upp. Kanske till senare i sommar.

Det här är ett livsfarligt övergångsställe!

Övergångsstället på Rinkebystråket vid Folkets Hus är obevakat och bilarna kör fort.   – Jag har ringt överallt för att få dem att förstå att här behövs ett bevakat övergångsställe, säger Jamad Mohamud.

Järvaveckan ställs in i år

Årets Järvavecka ställs in och arrangörerna blickar istället framåt mot 2021, meddelar Ahmed Abdirahman, VD och grundare för Global Village, i ett pressmeddelande.