Bild: Ali Salmi

Larm om en kraftig smäll i Järvaområdet inkom till polisens ledningscentral under tisdagskvällen. Personer från flera olika håll i Järva vittnar om en hög smäll och vibrationer.

Runt halv nio på kvällen fick polisen larm från flera olika håll i Järva om att man hört en hög smäll. Enligt Aftonbladet har personer från Hjulsta, Kista, Husby, men även Täby och Sollentuna vittnat om att de hört smällen.

Personer som larmat har också vittnat om vibrationer i samband med smällen.

– Jag hörde en hög smäll som inte lät som en smällare, utan något kraftigare med mer bas. Det vibrerade i min lägenhet när smällen kom. Min mamma som bor i Kista hörde den också, säger Ali Salmi boende i Husby.

Polisen har sökt i området och talat med Järvabor utan att hitta några spår om vad som kan ha föranlett smällen. De menar att det kan bero på ett av de byggprojekt som pågår i Järvaområdet, bland annat Förbifart Stockholm.

Eleni Terzitane
Bild: Ali Salmi
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Du kan vaccinera dig på Järva Filmfestival

Järva Filmfestival drar igång den 1 augusti och håller på till och med den 7 augusti. På gräsytan Spånga IP vid Enbacksskolan kommer det att visas två filmer per kväll, med start klockan 16.

Åke Hodell var en poet som gjorde motstånd med ord, ord, ord, ord

Hur gör man en konstutställning om en poet? Kan man ens göra det?  Utställningen Motstånd om Åke Hodells konkreta poesi visar att det går alldeles utmärkt. Orden och bokstäverna klättrar längs golv och väggar i Tensta konsthall.

Clowner utan gränser underhöll barnen i Rinkeby

På lördagen underhöll en grupp clowner från Clowner utan gränser barnen och föräldrarna som samlats i parkleken Rinken i Rinkeby. Tre tokiga clowner i overaller och hjälmar kämpade med hinkar, rep och rockringar, och spred skratt och glädje trots mulet och duggregn.

Sommar på torget i Rinkeby

Cirkus och högläsning blev det när det var Sommar på torget i Rinkeby på måndagen. Både föräldrar och barn trivdes och alla hade tur att det var långt mellan regnskurarna.