Mannen misshandlade hennes mamma och två syskon, då larmade 4-åringen grannarna som ringde polisen. Det hände i Rinkeby i december. Mannen var vid tidpunkten anställd på Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning.

På förmiddagen den 20 december 2020 ryckte flera polisbilar ut till Rinkeby med anledning av att ett 4-årigt barn knackat på hos grannar och sagt att en man slår hennes mamma.

Kvinnan och två av hennes barn hade misshandlats av hennes pojkvän i kvinnans bostad i Rinkebyh. Mannen hade försvunnit från platsen när polisen anlänt, men greps senare vid husrannsakan på sin egen hemadress som också ligger i Rinkeby.

Kvinnan fördes till sjukhus där hon vårdades för omfattande skador. Hon fick bland annat en revbensfraktur, en kollapsad lunga och blåmärken samt sårskador i ansiktet som en följd av misshandeln.

Kvinnan och två av hennes barn är målsägande i en anmälan mot mannen. Han är anmäld för grov misshandel av kvinnan, misshandel av två av hennes barn och för narkotikabrott.

När händelsen ägde rum hade mannen en anställning på Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning som efter årsskiftet avslutades.

Mannen sitter häktad i väntan på åtal.

Nyhetsbyrån Järva har varit i kontakt med brottsutredaren, men polisen vill inte kommentera ärendet.

Händelsen har inte rapporterats om på polisens nyhetssida. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Järva reser sig mot corona

Imorgon, torsdag den 9/4 kommer #Förortenresersigmotcorona bjuda in till samtal där vi Järvabor får ordet om våra tankar i krisen. Det blir samtal med boende, journalister, politiker, intressegrupper med flera.

Dagkollo hela sommaren med BK Bussenhus och Rädda Barnen

På Eggeby gård har barn kunnat komma till BK Bussenhus och Rädda Barnens dagkollo hela sommaren. Akrem Hashim Yahya är en av handledarna för 66 sommarjobbare. Med sommarjobbarna har de organiserat olika aktiviteter för barn mellan 9 till 13 år.

Ny plattform vill hitta förortens unga ledare

Höj Rösten och Löparakademin lanserar tillsammans plattformen Run for Office. Syftet med plattformen är att omvandla ungdomars samhällsintresse till handling för ett hållbart samhället och en starkare demokrati. Plattformen kommer att bestå av flera initiativ som planeras att rulla fram till valet 2022.

Järvas föreningar samlar pengar tillI världens barn

I fredags drog insamlingen – Järva för Världens Barn – igång i Kista. I gallerian fanns volontärer från Svenska kyrkan Spånga – Kista församling, Muslin Aid, Kista Träff, Shanta IF och Rädda Barnen utrustade med digitala swischbössor.