Tensta

Strax efter 22.30-tiden på måndagskvällen kom det ett larm om en skjutning i Tensta. Tre män är gripna för grov misshandel. Det var en man som i sin lägenhet blev skjuten i båda vaderna och han fördes till sjukhus med ambulans.

– Vi ser inga kopplingar till ett ungdomsgäng. Den skjutne mannen var i 40-årsåldern, säger Frida Nordlöf, lokalpolis i Järva.

Polisen har spärrat av lägenheten och har även pratat med de boende i det aktuella trapphuset för att se om de har hört eller sett något.

– Vi kan redan nu bekräfta att det inte handlade om ett mordförsök, säger Frida Nordlöf.

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nationella bombskyddet i Akalla

Det nationella bombskyddet åkte på söndagsförmiddagen till Akalla. Räddningstjänsten larmades vid halv elva till ett flerfamiljshus på grund av rökutveckling i trapphuset.

Ingen lördagsklubb i Husby när biblioteken tvingas spara

Sedan årsskiftet har 40 tjänster försvunnit på biblioteken i Stockholms stad.  – De stora förlorarna blir barnen i Akalla och Husby, säger en bibliotekarie på Husby bibliotek.

Skottlossning i Tensta i natt

Strax efter midnatt, 00.35, hördes  fyra skott i snabb takt vid Risingeplan i Tensta. Enligt polisen blev en ung man skjuten i benet.

En ramadan i coronans tid

Under ramadan brukar de träffas varje kväll och bryta fastan tillsammans. Men inte i år.  – Det är viktigt att fortsätta ha hopp om bättre tider, sprida kärlek och godhet även om det bara kan göras via sociala medier, säger Ramsis ”Moosa” Assal.