Vid 20.17 på söndagskvällen rapporterar polisen om misstänkt skottlossning i Tensta. Ingen skadad är anträffad. Flera polispatruller är på plats.

Flera personer ringer och berättar att de hört vad som uppfattas som skott i Tensta. Polisen antar att vapen har avlossats och en förundersökning om grovt vapenbrott är inledd. Enligt uppgifter till Aftonbladet har polisen upptäckt skotthål i ett flertal bilar och tomhylsor på marken.

Dörrknackning kommer att ske och poliser finns ute i området för att säkra eventuella spår, samla vittnesuppgifter och för att söka efter eventuella gärningsmän. 

Texten har uppdaterats.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Vill du ha en kopp kaffe?”

När jag går genom Husby centrum på lördagens eftermiddag så ropar några killar efter mig: – Vill du ha en kopp kaffe? Eller kanske några dadlar? Det är ungdomar från Husby moské, som bjuder på något att äta eller dricka.

Bråk i en bostad i Tensta

Tidigt på annandagens morgon var det bråk i en bostad i Tensta, rapporterar polisen. En skadad man togs om hand och fick åka ambulans till sjukhus. En man grips.

Man skjuten i Akalla i natt

En person har hittats skottskadad i en lägenhet i Akalla i natt. Två misstänkta personer har gripits och anhållits.

Clowner utan gränser underhöll barnen i Rinkeby

På lördagen underhöll en grupp clowner från Clowner utan gränser barnen och föräldrarna som samlats i parkleken Rinken i Rinkeby. Tre tokiga clowner i overaller och hjälmar kämpade med hinkar, rep och rockringar, och spred skratt och glädje trots mulet och duggregn.