Polisbil i närbild

En man utsattes under julaftonskvällen, strax före 19, för ett mordförsök i Rinkeby då han skadades med ett stickvapen. En man kunde strax därefter gripas som misstänkt och är nu anhållen.

Rent generellt har det, i jämförelse med tidigare år, varit en lugn julafton i region Stockholm (Stockholms län och Gotland).

Polisen i region Stockholm har under julafton 2020 hanterat 726 händelserapporter. Det kan jämföras med 844 julafton 2019.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Detta händer i Järva under sportlovet

Imorgon börjar sportlovet och aktiviteterna i Järva flödar. Nedan har vi listat ett urval av olika aktiviteter som äger rum runtom i Järva. Alla aktiviter är gratis och åldersspektrumet sträcker sig från sex till 19 års åldern. Välj och vraka!

Sammanfattning av coronaläget på somaliska – Xoogta corona iyo talalka

Här kommer en kort sammanfattning på somaliska om covid-19 och vaccinationen. Det är Fatuma Abdullahi Mohamed, folkhälsovetare och medarbetare i Nyhetsbyrån Järva, som är redaktör för sändningen.

Nu är trappan som ska göra Rinkeby tryggare invigd

Tre glada politiker, Dousa (M), Slottner (KD) och Helldén (MP), klipper av bandet och den nya trappan på Skårbygränd i Rinkeby är invigd. – Nu kan vi släppa in vanliga medborgare där det tidigare varit mörkt och ett tillhåll för kriminella, säger stadsdelsnämndens ordförande Banjamin Dousa.

Möte i stadsdelsnämnden i Spånga-Tensta ikväll

Spånga-Tensta stadsdelsnämnd har möte ikväll. På grund av rådande pandemi sker mötet innanför lyckta dörrar och med begränsat antal ledamöter. Men den som vill kan följa den öppna delen av mötet på webben från kl. 18.00