Imorgon kväll, onsdagen den 10 oktober, anordnas ett möte i Rinkeby Folkets Hus för alla som funderar på att starta eget.
– Syftet med kvällen är att uppmuntra och inspirera alla till att se möjligheter med entreprenörskap och vilja förverkliga sina idéer. Det är öppet för alla, oavsett ålder, sysselsättning eller erfarenhet, säger Amir Sajadi, VD på Hjärna.Hjärta.Cash som står bakom Järvas Entreprenör.

Under kvällen medverkar Canan Yasar från PR-byrån Obeya som berättar om de fallgropar hon hamnat i och hur hon vände de motgångarna till framgång. Även Vladimir Ruzic som gick från att söka hundratals jobb, till att starta eget och bli ledande inom mäklarbranschen är med.
– Järvas Entreprenör är en ny plattform som kombinerar tävling och utbildning så att fler människor i våra områden får inspiration och kunskap att våga ta klivet och bli entreprenörer, säger Amir Sajadi.
Initiativtagare till Järvas Entreprenör är Hjärna.Hjärta.Cash och BLING, samarbetspartners är Atletico Rinkeby och BK Bussenhus, samt PwC och Orten.io.
Mötet i Folkets Hus startar 18.00. Det bjuds på tilltugg och mer information om tävlingen och utbildningen.
Manel Rodrick
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Elin tänker plogga den 8 mars

Den 8 mars är det Internationella kvinnodagen. Elin Sundqvist på Familjebostäder i Rinkeby är en av många kvinnor som tar upp Ayan Mohamed och Esme Gulers förslag att fira kvinnodagen genom att jogga med några vänner. Men Elin tänker inte jogga. Hon ska plogga.

Det händer i Järva under jullovet!

Sitt inte hemma under jullovet! I Järva bjuds det på ett urval…

Var uppmärksam när du tar rulltrappan i Tensta t-bana

Det står en livsfarlig byggställning i starten/slutet på (beroende hur man ser det) av rulltrapporna i Tensta t-bana.  – Den står så lågt att man riskerar att kapa sitt eget huvud eller bryta nacken om man inte ser den, säger Jeffrey Ighe. Nu lovar SL att åtgärda det omedelbart.

Denna vecka sitter vår redaktion i Rinkeby Folkets Hus

Nyhetsbyrån Järva har glädjen att välkomna fyra sommarjobbande ungdomar denna sommar – Ayoub, Sharmarke, Niso och Najma.