Imorgon kväll, onsdagen den 10 oktober, anordnas ett möte i Rinkeby Folkets Hus för alla som funderar på att starta eget.
– Syftet med kvällen är att uppmuntra och inspirera alla till att se möjligheter med entreprenörskap och vilja förverkliga sina idéer. Det är öppet för alla, oavsett ålder, sysselsättning eller erfarenhet, säger Amir Sajadi, VD på Hjärna.Hjärta.Cash som står bakom Järvas Entreprenör.

Under kvällen medverkar Canan Yasar från PR-byrån Obeya som berättar om de fallgropar hon hamnat i och hur hon vände de motgångarna till framgång. Även Vladimir Ruzic som gick från att söka hundratals jobb, till att starta eget och bli ledande inom mäklarbranschen är med.
– Järvas Entreprenör är en ny plattform som kombinerar tävling och utbildning så att fler människor i våra områden får inspiration och kunskap att våga ta klivet och bli entreprenörer, säger Amir Sajadi.
Initiativtagare till Järvas Entreprenör är Hjärna.Hjärta.Cash och BLING, samarbetspartners är Atletico Rinkeby och BK Bussenhus, samt PwC och Orten.io.
Mötet i Folkets Hus startar 18.00. Det bjuds på tilltugg och mer information om tävlingen och utbildningen.
Manel Rodrick
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Ena dagen är vi som Barcelona och nästa dag som Kalmar FF”

Rinkeby United spelade oavgjort mot favoriterna Boo FF på Knutby BP på fredagskvällen. – Vårt mål för denna säsong är att komma så högt upp så möjligt, sade Rinkeby Uniteds tränare Bojan Djordjic, som ändå var rätt nöjd efter matchen.

Mäktig manifestation mot våldet

Igår samlades stockholmarna på Sergels torg för att protestera mot det dödliga…

Väktare i Rinkeby skjuten i benen

En väktare blev skjuten i benet under en rond i en av Hemblas fastigheter i Rinkeby under måndagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. 

Lyckat när Nyhetsbyrån Järva höll bolagsstämma i Husby

Det rådde trevlig stämning och engagerade samtal när Nyhetsbyrån Järva höll sin bolagsstämma under lördagen. På plats på Folkets Husby hade ett trettiotal personer samlats för att tillsammans avgöra tidningens framtid.