Kameror i Rinkeby.

Polisen meddelar att de ökar sin närvaro med fler kameror. Nu senast har två tillfälliga kameror satts upp i Nydalsparken i Tensta.

Sedan tidigare finns ett 40-tal övervakningskameror uppsatta i lokalpolisområde Rinkeby. Polisen anser att kamerorna varit till hjälp i många brottsutredningar, och har bland annat i två mordutredningar lett till fällande dom.

Totalt finns cirka 100 fasta och ett 20-tal tillfälliga kameror på flera håll i Stockholms län. Bland annat i Kungsträdgården, på Sergels torg, Stureplan, Medborgarplatsen,i  Södertälje, Rinkeby och Husby.

I Nydalsparken har två tillfälliga kameror satts upp.
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

SD för första gången representerat i stadsdelsnämnderna i Järva

I måndags utsågs ledamöterna till stadsdelsnämnderna för kommande mandatperiod. För första gången…

Beslutet om Husby moskés framtid skjuts upp

Stadsbyggnadsnämnden har beslutat om förtätning av Husby. Men kvarteret Oslo 9, där Husby Islamiska Kulturcenter ligger, kommer att behandlas separat.

Regeringen meddelar: Flera restriktioner förlängs

Regeringen meddelade igår att med anledning av spridningen av covid-19 förlängs flera av de restriktioner som infördes den 24 december 2020 och som skulle gälla till och med den 24 januari 2021.

Explosion i Kista på söndagkvällen

En stor smäll hördes i Järva på söndagkvällen. En explosion har skett i ett bostadsområde mellan Kista och Husby. Ingen har rapporterats vara skadad.