Som en del i firandet av Rinkebys 50-årsjubileum kommer Rinkebyarkivet med start imorgon den 18 mars att ta emot besökare från allmänheten.

Det är valda delar av det stora arkivet som visas och vid besöket ges också en presentation kring materialet. Det första som visas upp är bilder och dokumentation från Rinkeby amatörteaterförening

Vid åtta tillfällen, den 18 mars, 23 mars, 29 mars, 6 april, 13 april, 20 april, 27 april och 4 maj blir det möjligt att ta del av arkivmaterialet i Järvasalen på Borgarfjordsgatan 14 i Kista. Samtliga tillfällen är mellan klockan 10.00-11:30 förutom 23 mars då tiden är 10.30-12.00.

Antalet platser är begränsade och anmälan krävs för att delta. Ring 08-508 01 884 eller skicka e-post till: rinkeby-kista@stockholm.se för att anmäla dig.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Träna för att känna dig trygg

Nu pågår en kurs i feministiskt självförsvar i Rinkeby Folkets hus. Instruktörerna…

Kellermans konst i Husby konsthall till den 2 maj

Egentligen skulle utställningen heta Känslor, trivialiteter och annat krafs. – Men på affischen blev det Människor, trivialiteter och annat krafs. Det blev fel, men det gör ingenting, säger Gudrun Kellerman på telefon från byn Knäred i Halland.

Parkleken Rinken får ansiktslyft inför sommaren

Parkleken Rinken i Rinkeby har rustats upp inför vår- och sommarsäsongen. I parkleken finns nu bland annat en ny lekborg, hinderbana och träskulptursdjur som besökande barn kan leka på.

Tryggheten diskuterades när Stadsteatern kom på besök

Lokala frågor stod i fokus när Kulturhuset Stadsteatern bjöd in till forum och debatt i Blå Huset i Tensta. Journalisten Amie Bramme Sey ledde diskussionen under turnén i Västerort.