Det verkar inte finnas något slut på eländet i Rinkebys tunnelbana. Hissen repareras till den 22 november och idag stod alla rulltrappor stilla igen.

Enligt SL är det inte tillåtet att bära en barnvagn ner för trapporna. Vad är alternativet för barnfamiljer? Och vad gör äldre passagerare med rollatorer? Tar bussen till Tensta? Buss 179 brukar vara svår att komma på med barnvagn, det är ofta fullt. 

En förtvivlad småbarnsmamma, som fick hjälp av andra passagerare att ta sig ned för de stillastående rulltrapporna (trots SL:s regler) konstaterade:

 – Och så höjer SL priset för alla trafikanter….

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Förbifart Stockholm kan bli Förbifart Järva

Förbifart Stockholm kommer att bli dyrare än planerat och försenas med minst fyra år. På Järvafältet däremot kan kanske motorvägstrafiken komma igång tidigare och bli en Förbifart Järva.

Valresultat och valdeltagande i Järva 2018

Järva röstar rött. I 36 av de 37 valdistrikten i Järva får Socialdemokraterna…

Du kan vaccinera dig på Järva Filmfestival

Järva Filmfestival drar igång den 1 augusti och håller på till och med den 7 augusti. På gräsytan Spånga IP vid Enbacksskolan kommer det att visas två filmer per kväll, med start klockan 16.

Snart dags att söka sommarjobb!

Unga som vill jobba i sommar kan från och med tisdag söka sommarjobb. Från den 16 februari och fram till den 9 mars kan ungdomar födda 2002, 2003, 2004 och 2005 söka. Enda kravet är att du är folkbokförd och skriven inom Stockholms stad.