Strax efter midnatt, 00.35, hördes  fyra skott i snabb takt vid Risingeplan i Tensta. Enligt polisen blev en ung man skjuten i benet.

Larmet kom till polisen 00.37. Polisen var snabbt på plats och spärrade av området. Brottsoffret, en ung man i 20-årsåldern, var vid medvetande när han fördes iväg till sjukhus i ambulans.

Ett stort område är avspärrat och polisen använde sig av bland annat hundpatruller och helikopter för att ta reda på vad som hänt.

Polisen har inlett förundersökning angående synnerligen grov misshandel.
Än så länge har ingen gripits för vad polisen rubricerar som synnerligen grov misshandel.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Rinkeby United återtog serieledningen

Rinkeby United slog Värmdö med 3-1 och återtog därmed serieledningen i Division 4 Norra.  

Satsning i Rinkeby denna vecka för att fler ska vaccinera sig

Denna vecka genomför Region Stockholm en informationssatsning i Rinkeby. – Vi informerar och kan hjälpa till att boka tid för vaccination, säger Fatuma Abdullahi Mohamed, ansvarig för hälsoinformatörerna på Transkulturellt Centrum.

”Vi vill ha en trygg skola där barn och lärare blir tagna på allvar”

Rektorns svar förminskar och förlöjligar det faktum att 85 (numera 115) föräldrar är överens om att ledningen måste avskedas med omedelbart verkan. Vi har inte tappat förtroendet för skolan, vi har tappat allt förtroende för Helene Hodges och hennes ledning. Och nu står även Happy Hilmarsdottirs förtroende på spel. 

Mannen som sköts av polis i Rinkeby har avlidit

En man sköts av polisen i samband med ett ingripande i en lägenhet i Rinkeby förra veckan. Nu har mannen avlidit på sjukhus och en rättsmedicinsk undersökning väntar.