Under natten till söndag fick polisen flera samtal om skottlossning i Tensta. Ingen påträffad skadad, men två personer gripna.

Larmet kom till polisen vid 00.41. Flera privatpersoner rapporterade om att de hört skott i området. När polisen kom till platsen hittade de spår som tyder på att skott har avlossats och de hittade även ett vapen.

Två personer som befann sig i området greps. Senare anhölls de misstänkta för grovt vapenbrott och skyddande av brottsling, rapporterar polisen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Båda stadsdelsnämnderna har slutna sammanträden ikväll

Varken Rinkeby-Kista eller Spånga-Tensta har ordnat så att kvällens sammanträden kan följas på nätet. I Rinkeby-Kista kommer mötet äga rum i förvaltningens hus i Kista och Spånga-Tenstas stadsdelsnämnd möts i Spånga Folkan. Båda mötena är slutna sammanträden.

Vad hoppas du inför 2019? del 2

 DEL 2. Året börjar närma sig sitt slut och vi gav oss…

Byggstart med bekymmer

Entreprenören NCC har nu börjat sätta upp stängsel på Järvafältet, och avverka buskar och mindre träd. Men byggstarten av begravningsplatsen har stött på problem.

Nu blir Sibeliusgången kameraövervakad

Polisen fortsätter att utöka övervakningen i Järva med fyra nya kameror i Akalla. Polisen uppger att det inte beror på någon ökad risk för brott på platsen, utan det handlar om att utvidga det övervakade området.