Under natten till söndag fick polisen flera samtal om skottlossning i Tensta. Ingen påträffad skadad, men två personer gripna.

Larmet kom till polisen vid 00.41. Flera privatpersoner rapporterade om att de hört skott i området. När polisen kom till platsen hittade de spår som tyder på att skott har avlossats och de hittade även ett vapen.

Två personer som befann sig i området greps. Senare anhölls de misstänkta för grovt vapenbrott och skyddande av brottsling, rapporterar polisen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Järva söker vårdbiträden och undersköterskor

På flera håll runt om i landet omorganiseras vården för att på bästa sätt klara av coronakrisen. Det innebär en ökad efterfrågan på vissa yrken. I hela Järva anställs nu vårdbiträden och undersköterskor.

Nu är det gratis provtagning i Tensta och Husby

Känner du dig förkyld? Kan det vara covid-19? Nu kan du testa dig i Tensta och Husby. En buss från Region Stockholm tar hand om dig. Du behöver inte boka tid, men ta med legitimation. Det kostar ingenting.

Just nu: Lägenhetsbrand i Husby

Det brinner i en lägenhet på Trondheimsgatan 30 i Husby. Flera brandbilar är på plats och det är stor rökutveckling. Enligt räddningstjänsten finns det även risk för spridning till lägenheterna ovanför.

Man misshandlad i Tensta ikväll

På lördagskvällen blev en man misshandlad utomhus i Tensta. Mannen blev skadad med ett vasst föremål och fördes med ambulans till sjukhus.