En man i 20-årsåldern hittades skjuten i Tensta sent på söndagen. Mannen har förts till sjukhus och är vid medvetandet.

Efter uppgifter om skottlossning påkallades polisen till Tensta strax före midnatt på söndagskvällen, där en skadad man hittats och förts till sjukhus. Det första larmet kom klockan 23.47 och polisen förbereder för en teknisk undersökning på platsen. Den skadade mannen, som är i 20-årsåldern, var vid medvetandet och kunde förhöras av polis.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

Texten uppdateras.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

16- och 17-åringar kan boka vaccintid på måndag

Med start på måndag den 9 augusti kan 16- och 17-åringar i Stockholms län boka tid för vaccination. Region Stockholm påbörjar arbetet med nästa åldersgrupp inför skolstarten för att minska smittspridningen.

Luay kan hjälpa dig med dina brev och texter

Luay Mohageb vet hur svårt det kan vara att skriva. Särskilt för dem som inte behärskar svenska språket helt och fullt. Därför kände att han kan göra en insats.  – Jag kan hjälpa till med stavning, korrigera grammatiska felaktigheter och meningsuppbyggnad.

”Vi tillhör urbefolkningen i Rinkeby”

De tre föreningarna; grekiska, turkiska och eritreanska, som har sina lokaler i Rinkeby centrum har haft svårt att klara ekonomin under pandemin. De har varit tvungna att hålla stängt och verksamheter som annars betalar lokalhyran har inte kunnat genomföras. – Från staden har vi inte fått en enda krona i stöd, säger Svensk-Grekiska Föreningens ordförande Nikolaidis Moissis.

”Om du inte har hälsan, vad har du då?”

Bilal Hussein och Simon Wallgren är välkända träningsprofiler som har instagramkontot Officialakhfit tillsammans.  De sammanstrålade i samband med en islamisk föreläsning för några år sedan som Moosa Assal bjöd in till.   – Det klickade mellan oss och vi båda gillar entreprenörskap, säger Simon Wallgren.