En man i 20-årsåldern hittades skjuten i Tensta sent på söndagen. Mannen har förts till sjukhus och är vid medvetandet.

Efter uppgifter om skottlossning påkallades polisen till Tensta strax före midnatt på söndagskvällen, där en skadad man hittats och förts till sjukhus. Det första larmet kom klockan 23.47 och polisen förbereder för en teknisk undersökning på platsen. Den skadade mannen, som är i 20-årsåldern, var vid medvetandet och kunde förhöras av polis.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

Texten uppdateras.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Fyra aktieägare om Nyhetsbyrån Järva

Under Nyhetsbyrån Järvas bolagsstämma i lördags ställde vi tre frågor till ett par aktieägare som var på plats. Möt Are Karim, Ulla Parkkinen, Anders Österberg och Mårten Westberg.

Grönt Initiativ vill förvalta jorden på Hästa Gård

Corona och klimatkrisen visar hur sårbart samhället är och att den inhemska matproduktionen måste öka. Hälften av vår mat produceras utomlands. Samtidigt ligger världens största urbana ekologiska jordbruk – Hästa Gård – outnyttjat mitt i Järva!

”Hur ska vi överleva sommaren?”

En orolig sommar väntar i Järva, befarar Hagi Farah. – I vanliga fall händer mycket under sommaren, men i år händer ingenting. Hur ska vi överleva sommaren och hur ska det bli i september?

De kan ge stöd till ett liv utan kriminalitet

Susanna Pettersson och Sandra Shalaby är lotsar på sociala insatsgruppen, SIG, i Spånga-Tensta. – Vi samordnar de insatser som behövs för att klienten ska nå sitt mål – att leva ett liv utan kriminalitet.