Ravy och Leya tittar på spänt på varandra

Det är officiellt – Netflix succéserie Snabba cash får en till säsong. Men det dröjer ett tag innan premiären.

Nyhetsbyrån Järva fick i slutet av maj uppgifter om att succéserien Snabba cash får en till säsong. I veckan bekräftade Netflix att man beställt säsong två av Jens Lapidus Snabba cash, något som Expressen var först med att rapportera om.

De nya avsnitten har planerad premiär 2022 och produceras av SF Studios i samarbete med Strive Stories. Oskar Söderlund skriver manus och Jesper Ganslandt är huvudregissör, precis som i den första säsongen.

I ett sms till Expressen skriver manusförfattaren Oskar Söderlund: 
”Arbetet med säsong 1 var ett otroligt roligt teamwork och att få återvända till våra rollfigurer och det team och skådespelare som arbetar med projektet känns fantastiskt. Jag är väldigt stolt över säsong 1 men nu ska vi göra något ännu bättre.”

Det finns ännu inga uppgifter om handlingen i Snabba cash säsong 2. Något som är känt dock är att Akallas egna Evin Ahmad återvänder i rollen som Leya.

Eleni Terzitane
Bild: Skärmdump/YouTube
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Lärare och barn beskjutna med plastkulor

En främmande person utanför Husbygårdsskolan har skjutit med en soft air gun mot skolan. Tre barn och en lärare uppges ha träffats av gummikulorna. Polisen är på plats.

Rektorn på Engelska skolan besvarar kritiken

I går publicerade Nyhetsbyrån Järva en intervju med en mamma, som var mycket kritisk till hur Engelska skolan i Kista har behandlat hennes barn. Hon anmälde skolan till Skolinspektionen och menade att skolans rektor gjorde en orosanmälan mot henne som hämnd. Engelska skolans rektor Mikael Östling Huhta svarar nu på kritiken.

Ny plattform vill hitta förortens unga ledare

Höj Rösten och Löparakademin lanserar tillsammans plattformen Run for Office. Syftet med plattformen är att omvandla ungdomars samhällsintresse till handling för ett hållbart samhället och en starkare demokrati. Plattformen kommer att bestå av flera initiativ som planeras att rulla fram till valet 2022.

Taxiförare i gemensam kamp

Engelska och svenska apptaxiförare samlades på Folkets Husby för att utbyta kunskaper.