Polishelikopter

Larmet kom vid halv ett natten till tisdagen. En ung man ska ha hittats skjuten i en bil i Rinkeby. Mannen fördes till sjukhus med allvarliga skador men hans liv gick inte att rädda. 

Enligt Aftonbladet ska mannen ha skjutits i huvudet av fyra maskerade gärningsmän. På tisdagsförmiddagen meddelade polisen att den skottskadade mannen hade avlidit och att de anhöriga underrättats.

Fem män i åldern 20–30 år har gripits misstänkta för mord. En av de gripna uppges vara en känd rappare.
– De ska höras under dagen, säger Towe Hägg, som är polisens presstalesperson.

Polisen har tagit bort avspärrningarna runt brottsplatsen på Hjulstavägen och har avslutat den tekniska undersökningen. De kommer att fortsätta utredningen med att gå igenom övervakningsfilmer och prata med vittnen och boende i området.

Texten uppdaterades 31 december klockan 13.31

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

17-åring skottskadad i Rinkeby

En ung man i Rinkeby hittades skjuten i magen igår kväll. När han fördes till sjukhus var han vid medvetande och talbar, rapporterar polisen på sin hemsida.

Annonsera i Nyhetsbyrån Järva!

Nyhetsbyrån Järva publicerade sin första artikel i juni 2018. Nio månader senare kan vi mäta oss med de lokala gratistidningar som sedan länge funnits i området.

Man skjuten i Tensta tidigt i morse

Klockan var 02.33 när polisen fick samtal om att en man i Tensta blivit skjuten utomhus. Det är oklart hur svårt skadad mannen är, men polisen uppger att han var vaken och talbar när han fördes iväg i ambulans till sjukhus.

Föreningslivet diskuterades när Järva röstar drog igång

Hur mår Järvas föreningsliv? Det var ämnet för första paneldebatten under eventet Järva röstar, som ägde rum under lördagen i Folkets Husby. – Föreningslivet mår som människorna mår, konstaterade Ari Karim, representant för föreningen Ort till Ort.