Vill du provfilma? Ahmed Abdullahi ska göra en långfilm och söker kvinnor med somaliskt ursprung, som förstår somaliska, till huvudrollen.

Denna långfilm handlar om en ung ensamstående mamma som försöker slå sig in i MMA-sporten. Den som söker behöver inte syssla med MMA, men utöva någon form av idrott, och vara i ålder 19-30 år. Ingen tidigare erfarenhet av skådespeleri är nödvändigt. Lön utgår till den som får rollen.

Filmen regisseras av Ahmed Abdullahi

Enligt planerna ska filmen spelas in våren 2021. Filmen regisseras av Ahmed Abdullahi som tilldelades en Guldbagge 2019 för sin film ”Martyren”.

Vill du provfilma? Maila nytagen osminkad bild, för- och efternamn, telefonnummer, födelseår, språkkunskaper, vilken sport du utövar och bostadsort till casting.elinstrom@gmail.com. Svar får de som är aktuella för provfilmning.

Om någon som söker är orolig för Coronasmitta, så uppmanar filmbolaget att söka ändå, så hittar de en lösning.

Sista ansökningsdatumet är 26 maj. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avarn Security om kritiken mot ordningsvakterna i Rinkeby

Avarns ordningsvakter trakasserar EU-migranterna i Rinkeby, skrev Nikoletta Dolfin i en insändare nyligen. Avarn Security´s avdelningschef Patrik Ahlforn svarar i ett mejl: ”Det är olyckligt om insändaren uppfattat vår personal som de beskrivs i artikeln.”

Utsikt från mitt köksfönster

Den här rubriken har väntat på sin text flera dagar. Meningen var att jag skulle vädra min besvikelse över att grannar inte hade börjat använda den nyrenoverade lekplatsen eller innetorget som mitt köksfönster vetter mot.

Tips på tidsfördriv dessa dagar

När nu allt är upp och ner och man inte kan leva som vanligt så kanske du vågar prova på något nytt. TVn, surfplattan och en mobiltelefon innehåller mycket förutom filmer och youtubeklipp. Man kan få tips om nya platser att upptäcka, bli inspirerad att göra något hemma, kanske till och med lära sig eller uppleva något nytt. Här kommer några tips.

I Kunskapshuset börjar framtiden här och nu

Utrikesfödda kvinnor som vill arbeta tas inte på allvar. Det vill Kunskapshuset i Rinkeby ändra på. Där får de veta vad som krävs för att drömmar ska bli verklighet och hur det svenska välfärdssystemet vuxit fram och fungerar.