Vill du provfilma? Ahmed Abdullahi ska göra en långfilm och söker kvinnor med somaliskt ursprung, som förstår somaliska, till huvudrollen.

Denna långfilm handlar om en ung ensamstående mamma som försöker slå sig in i MMA-sporten. Den som söker behöver inte syssla med MMA, men utöva någon form av idrott, och vara i ålder 19-30 år. Ingen tidigare erfarenhet av skådespeleri är nödvändigt. Lön utgår till den som får rollen.

Filmen regisseras av Ahmed Abdullahi

Enligt planerna ska filmen spelas in våren 2021. Filmen regisseras av Ahmed Abdullahi som tilldelades en Guldbagge 2019 för sin film ”Martyren”.

Vill du provfilma? Maila nytagen osminkad bild, för- och efternamn, telefonnummer, födelseår, språkkunskaper, vilken sport du utövar och bostadsort till casting.elinstrom@gmail.com. Svar får de som är aktuella för provfilmning.

Om någon som söker är orolig för Coronasmitta, så uppmanar filmbolaget att söka ändå, så hittar de en lösning.

Sista ansökningsdatumet är 26 maj. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Sportlovstips i Järva

Sportlovet i Järva bjuder på massor av aktiviteter trots pandemin. De allra flesta är digitala eller äger rum utomhus. Gå på tipsrunda, digital teater eller lär dig grunderna i musikproduktion. Vi har listat ett urval av gratis aktiviteter för både småbarnsfamiljer och ungdomar. 

Selmasemlans årliga Systerpicknick blev mycket lyckad

På Husby gård samlade Selma Halhoul inbjudna tjejer i ett samarbete med organisationen Right To Play till den årliga Systerpicknicken.  – Det är så här vi vill nå ut till nya bekantskaper i förorten, säger Selma.

Under julen tog svärfar fram sin koran och läste versen om Miriam

I år blir det en annorlunda jul, tänkte jag. Men när jag började begrunda mina jular under mina 57 år, så inser jag att jag haft många olika jular på olika platser runt om på jorden och med väldigt olika minnen. Med mina blandade julminnen inser jag att livet är alltid lite annorlunda, frivilligt eller ofrivilligt.

Hyllade västerortsrapparen Erik Lundin debuterar som sommarvärd

Imorgon sänds Erik Lundins sommarprat i Sveriges Radio P1. Rapparen från västerort kommer att bland annat beröra identitet och drömmar under sin debut som sommarvärd.