Snön är tillbaka och därmed vinteraktiviteter på Spånga IP. I helgen kan både barn och vuxna åka skridskor eller skidor.

Stockholms Ishockeyförbund har levererat skridskor och hjälmar, och Svenska Skidförbundet initiativ ”Alla på snö” tillsammans med Bauis skidskola har levererat nya barnskidor och pjäxor. 

Med närmare 1000 kvadratmeter skidspår och 8000 kvadratmeter is finns det plats för halva Tensta och Rinkeby att vintersporta på Spånga IP i helgen.

Alla aktiviteter är gratis och pågår mellan 12-14 både lördag och söndag. Kaféet håller stängt med anledning av coronapandemin.

Mårten Westberg, Rinkeby Run
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Vill du ha en kopp kaffe?”

När jag går genom Husby centrum på lördagens eftermiddag så ropar några killar efter mig: – Vill du ha en kopp kaffe? Eller kanske några dadlar? Det är ungdomar från Husby moské, som bjuder på något att äta eller dricka.

Ny stadsdelsdirektör i Rinkeby-Kista föreslagen

Till ny stadsdelsdirektör i Rinkeby-Kista föreslås Susanne Leinsköld. Den nuvarande stadsdelsdirektören Ulla Thorslund går i pension och Susanne Leinsköld väntas tillträda den 13 maj.

Nu är det (snart) jul igen

Lucior och tomtar trängdes framför skyltfönstret i Rinkeby Centrum. Det var barnen…

Misstänkt skottlossning i Tensta

Vid 20.17 på söndagskvällen rapporterar polisen om misstänkt skottlossning i Tensta. Ingen skadad är anträffad. Flera polispatruller är på plats.