I programmet återkommer Galdem till ämnen som diskuterats tidigare. Ett ämne som inte går att undvika. So get ready for PART 2 av ”Du support your local, men du BAKK inte your local”. (Alltså, en känga till dem som säger att de stöttar sin ort, men inte gör det i verkligheten.)
 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken startar hos Nyhetsbyrån Järva

Avbytarbänken är en podcast för fotbollsfans, fotbollsnördar och alla som älskar fotboll. Det är ett gäng kunniga killar som regelbundet sänder fotbollssnack.  – Vi surrar fotboll hela tiden, säger Dini Mohammud. Nu finns podden även på Nyhetsbyrån Järva.

Avbytarbänken #106 Brevbäraren Isak

Avbytarbänken diskuterar denna gång Clubhouse rushen. Och hur bra är Romelu Lukaku egentligen? De konstaterar att Alexander Isak fortsätter leverera likt en brevbärare. Hur given kan någon vara i det svenska herrlandslaget egentligen? Hudson-Odoi vs Tuchel. Avsnittet avslutas med att snacka veckans matcher i Champions League.

Galdem A Talk # 74 – nyhetsankare som snackar skit

Galdem A Talk är tillbaka! Hur mår ni? Vi mår bra! I detta avsnitt snackar vi om en massa olika saker. Avsnittet börjar som ett riktigt nyhetsprogram, tror ni att vi skulle passa som nyhetsankare? Ni får lyssna och bedöma. Vi pratar om svenska realityserier och hur dåliga de är jämfört med utländska. Vi pratar om förra veckans höjdpunkter för oss själv, samt planerar hur vi skulle kunna ha en talkshow.

Avbytarbänken: It’s Time To Go

Det handlar om fotboll, men om så mycket mer än fotboll. Här kommer ett nytt avsnitt från Avbytarbänken:  Unai Emery backad av ledningen. Jamie Vardy top 10 anfallare i världen? Handsregeln som ingen förstår. Cagliaris kross. CR-Sjuan’s bluffskada? Hakim Ziyech’s Ajax. PL-Fantasy update!