”Vi hälsar alla välkomna till ett flummigt, men ett riktigt skönt avsnitt. 2021 –  we are here! Vi snackar om tiden vi varit borta, corona (som catchade oss tyvärr), tiktoks och sååååå mycket mer.
Vi berättar om något ROLIGT som händer den 24 januari (NU PÅ SÖNDAG). Lyssna nu!”

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #108 Hemsk business

Avbytarbänken säger grattis på födelsedagen till Paul Pogba! De konstaterar att varken Ronaldo eller Messi finns med Champions Leagues kvartsfinaler, första gången sedan 2005. Det har varit inbrott hos PSG-stjärnorna och Robin Olsen har blivit knivhotad. Mer snack: Dybalas karriär behöver en fet HLR, om Rebics hjärnsläpp och Theo Hernandez Instagram-story.

Avbytarbänken: Återkomsten

Avbytarbänkens första avsnitt 2020 handlar om Spanska supercupen i Saudiarabien; om älskade Valverde och hatade Valverde; om det faktum att Zlatan är tillbaka och målskytt, och om Agueros dubbla rekord.

Galdem A Talk: Gods timing is always right

Galdem A Talk är tillbaka med sitt första avsnitt för 2020. Det är också starten för poddens tredje säsong. Det handlar om allt mellan himmel och jord; om hur 2020 sett ut hittills, vilka realityserier de vill vara med, vad de tycker om Kalifat och annat som cirkulerar runt på sociala medier. Enjoy!

Avbytarbänken om säsongen, del 1: Premier League

Avbytarbänken stänger ner och summerar den engelska ligan. Vilka har varit säsongens bästa respektive sämsta lag? Är det givet att Klopp är den ligans bästa tränare? Årets överraskning? Största besvikelsen? Ja, de går igenom hela Premier League 19/20 och lite mer.