I det här avsnittet talar Galdem med ingen annan än KADIATOU. En starkt lysande stjärna med värsta soulrösten! De pratar om hennes resa med musiken, allt från Idol till Melodifestivalen 2021. De snackar om hur det gick för henne i skolan samtidigt som hon påbörjade sin musikkarriär. Och glöm inte att streama One Touch av Kadiatou!

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #104 Mittwoch

Mitt i veckan, nej, men fotbollen befinner sig mitt i säsongen. Ish. Avbytarbänken sätter sig och sammanfattar lite kort hur fotbollen i Europa har sett ut. Vem är Marvin Olawale Akinlabi Park? De avslutar avsnittet i en sorglig och ledsam ton, och skickar en tanke till Kasia Lenhardt, hennes familj och vänner. Ta hand om er.

Avbytarbänken: Inför fotbolls-EM

Veckans avsnitt från Avbytarbänken handlar om Sverige och de andra EM-klara länderna.…

Mutumba besöker Avbytarbänken. Del 1.

I den första delen av två snackar vi 2LAX9 och om den legendariska intervjun. Även om intervjun när han beskrev sig själv som ”en av de tio sämsta i allsvenskan”. Varför sade han så? De diskuterar sprickan Mellan Mutumba och Henok Goitom och Mutumba berättar om sina bästa vänner. Ett bra snack blev det.

Avbytarbänken #86 Fängslad

Avbytarbänken avhandlar denna gång Messi-gate, Cristianos rekord och Zlatans uttalande. Och de undrar om Janne Andersson har någon koll, egentligen? Dessutom diskuteras Greenwood och Foden, samt Evertons transferfönster.