Tre tjejer som ler.

Det här är det inget vanligt avsnitt (när är det någonsin det?) idag välkomnar de alltså HOT GIRL SUMMER 2021. Eftersom de inte har poddat på en månad så de pratar lite om vad som har hänt under den tiden. De pratar även om våra personliga planer inför sommaren, men även vad vi vill göra som GALDEM. Och vad är egentligen den riktiga definitionen av HOT GIRL SUMMER?

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Lyssna på GALDEM A TALK!

GALDEM A TALK, med andra ord, Tjejer som pratar, är podcasten från Järva som gjort succé. Nu kan du lyssna på podcasten här på Nyhetsbyrån Järva i ett unikt samarbete. 

Avbytarbänken: Inför fotbolls-EM

Veckans avsnitt från Avbytarbänken handlar om Sverige och de andra EM-klara länderna.…

Galdem A Talk är tillbaka igen!

We’re back, back again! Galdem A Talk har varit lite MIA (Missing In Action) den senaste månaden, men nu kommer ett avsnitt som täcker en massa olika saker! De pratar om vad de har gjort denna sommar, vad de tycker om Lorentz-situationen, vad som händer med Wiley i UK, och bortgången av Chadwick Boseman.

Avbytarbänken #86 Fängslad

Avbytarbänken avhandlar denna gång Messi-gate, Cristianos rekord och Zlatans uttalande. Och de undrar om Janne Andersson har någon koll, egentligen? Dessutom diskuteras Greenwood och Foden, samt Evertons transferfönster.