Fuad Shidane

Galdem A Talk har släppt ett nytt avsnitt med ingen mindre än Fuad Shidane som gäst. De pratar om hans resa i livet, The Side Hustle Podden och allt runt omkring. Galdem har spelat in ett roligt och lärorikt avsnitt och uppmanar till att lyssna för att ta del av en speciell upplevelse. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #098 6,2 sekunder

Nytt händelserikt avsnitt! Avbytarbänken snackar: Marcus Thuram och topp tio spottloskarna. Rafael Leão och de topp tio snabbaste målen. Vem är viktigast för Liverpool, Mané eller Salah?

Avbytarbänken #090 Slakten i England

Avbytarbänken sitter i studion post Deadline Day och snackar om tennissiffrorna i England, det märkvärdiga som hände mellan Juventus-Napoli och avslutar med de hetaste värvningarna.

Galdem A Talk #78 – Jag har en mandarin i fickan

Galdem A Talk är tillbaka med höstens första avsnitt och det märks att de har saknat studion. Avsnittet handlar bland annat om TV4-programmet Parlamentet där Clas Malmberg skämtade om skjutningarna i vårt område och hur det bidrar till avhumanisering och normalisering av vårt lidande.

Mer Martin Mutumba, Avbytarbänken del 2.

Om ni gillade del 1, kommer ni att älska del 2. I den andra delen berättar Martin om hur året efter guldåret var. Vem den bäste spelaren han spelat med är och vem är den bäste motståndaren. Snacket handlar om Dulee Johnson och avsnittet avslutas med några intressanta frågor från lyssnarna.