Tre tjejer som ler.

Veckans avsnitt av Husby-podden Galdem A Talk gästas av Kunskapslyftet. Ett dundersamtal om vikten av kunskap och support, och om spännande, aktuella grejer. Den 2 oktober händer något ni inte vill missa. Lyssna för att få veta mer!

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #85 om tränarbyten och Champions League

Nu är Champions League tillbaka och Avbytarbänken har en gäst, Akram ”Wiki”, en inbiten Juventus-fan. Det blir intressanta diskussioner om Sarris avgång och Pirlo som ersättare. Hur lång tid bör en tränare få? Dessutom diskuteras de resterande åttondelsfinalerna.

Avbytarbänken möter Mohammed Saeid från Sirius

Ett helt avsnitt med Sirius-spelaren Mohammed Saeid. De går tillbaka till tiden i England och hur tuff konkurrensen var i akademierna. Saeid berättar om tiden i USA och MLS där många stjärnor spelade.

Galdem A Talk #70 – Tror grabbar att man gillar dem för att man är… snäll?

Galdem A Talk gästas i detta avsnitt av podden Chillauran. De diskuterar varför grabbar tror att man gillar dem för att man är… snäll? Och ger tips på hur man kan flörta utan missförstånd. Det skrattas, skriks och gråts, det är kaos, det är hetsigt, det är familjeaura. Det är Husby Auran.

Avbytarbänken #100 Free agent

Den här gången använder de backspegeln, blickar bakåt på hur deras resa började och hur långt de har kommit. Det är ett avsnitt utan manus, precis som det brukar vara. De landar till slut i snack om potentiella flytt för de hetaste free agents där ute. Och de drömmer om van Dijk-Ramos och vilka sjuka mittbackspar som funnits under de senaste decennierna. Tune in.