Mohammaud Dini, Mustafa Atiwi och Mohammed Abbas.

Avbytarbänkens första avsnitt 2020 handlar om Spanska supercupen i Saudiarabien; om älskade Valverde och hatade Valverde; om det faktum att Zlatan är tillbaka och målskytt, och om Agueros dubbla rekord.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tenstaflickorna firade 1 år som förening

Fotbollsföreningen Tenstaflickorna har fyllt ett år och firat på Spånga Folkan. – Det finns inte lag för alla duktiga fotbollsspelare här i orten och det vill vi ändra på, sade Ladan Abdurahman som är en av ledarna.

Akropol vann mot Blackeberg och är klara för finalspel

I ligans näst sista match kunde Akropol bli klara för finalspel. Det borde på papperet ha varit en enkel match mot ett av lagen i botten av division ett Norra. I början såg det också ut att bli det.

Avbytarbänken #089 Rädda fotbollen

Avbytarbänken diskuterar denna gång de märkliga beslut som präglat hela helgens matcher. Den märkliga hands-regeln som förstör fotbollen. De tar upp Luis Suarez debut och 17-åriga Ansu Fatis sjuka siffror. Dessutom avhandlas coronadrabbade Genoa.

Basketsstjärnan kom till Tensta för att träna med ungdomarna

Unga basketspelare i Tensta fick i helgen besök av proffsspelaren Mike Moore som tog kontakt med föreningen Vision Generation Basket för att träffa ungdomar från orten och ge något tillbaka.