Det blev oavgjort när Som United FF mötte Fittja IF i träningsmatchen på Fittja bollplan på fredagen.
 – Vi spelade inte vårt spel de första 30 minuterna och det kostade oss ett mål, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

I första halvlek dominerade motståndarlaget och Fittja IF tog ledningen i den tjugoförsta minuten. I pausvilan låg Som United FF under med 0-1.

Men efter paus blev matchbilden den motsatta. Som United FF kom igen och tog över mycket av spelet. I den 69:onde minuten kvitterade lagkaptenen i Som United FF, Abdikafar Isse Ismail, till 1-1.

– Vårt anfallsspel fungerade mycket bra i andra halvlek, men vi lyckades inte göra fler mål fast vi dominerade matchen, säger Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Som Uniteds tränare var ändå nöjd med matchen efteråt.
 – Ja, det var en bra match och lagen visade varandra respekt. Vi tackar vår motståndare och domarteamet.

Bilder: Mohamed Dahir
Lämna ett svar
You May Also Like

”Vi vill ha en trygg skola där barn och lärare blir tagna på allvar”

Rektorns svar förminskar och förlöjligar det faktum att 85 (numera 115) föräldrar är överens om att ledningen måste avskedas med omedelbart verkan. Vi har inte tappat förtroendet för skolan, vi har tappat allt förtroende för Helene Hodges och hennes ledning. Och nu står även Happy Hilmarsdottirs förtroende på spel.