Det blev oavgjort när Som United FF mötte Fittja IF i träningsmatchen på Fittja bollplan på fredagen.
 – Vi spelade inte vårt spel de första 30 minuterna och det kostade oss ett mål, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

I första halvlek dominerade motståndarlaget och Fittja IF tog ledningen i den tjugoförsta minuten. I pausvilan låg Som United FF under med 0-1.

Men efter paus blev matchbilden den motsatta. Som United FF kom igen och tog över mycket av spelet. I den 69:onde minuten kvitterade lagkaptenen i Som United FF, Abdikafar Isse Ismail, till 1-1. 

 – Vårt anfallsspel fungerade mycket bra i andra halvlek, men vi lyckades inte göra fler mål fast vi dominerade matchen, säger Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Som Uniteds tränare var ändå nöjd med matchen efteråt.
 – Ja, det var en bra match och lagen visade varandra respekt. Vi tackar vår motståndare och domarteamet.

Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Reactor tvingas stänga – flyttas till Husby Centrum

Ungdomshuset Reactor ska stängas och verksamheten ska flyttas till Husby Centrum. Det…

Gemenskap i arbete och fest på kvartersodlingen

Sucdi Haji och Nadifo Abdi Ali odlar odlar gurkor och gemenskap på den populära kvartersodlingen i Rinkeby. Ett arbete som handlar lika mycket om social som ekologisk hållbarhet. 

Husbys manifestation mot våldet

Den senaste dödsskjutningen på Trondheimsgatan i Husby var anledningen till lördagens manifestation mot våld på Husby gård. – Vi flydde från kriget för att få trygghet, men var är freden, frågade Hamdi Jama.

Då får sista åldersgruppen stockholmare vaccin

Sedan förra veckan kan stockholmare som är 40 år eller äldre boka tid för vaccination. Således har drygt halva den vuxna befolkningen i Stockholms län hittills fått en vaccindos. Men det dröjer ett tag till innan den sista gruppen i fas 4 erbjuds vaccin.