Det blev oavgjort när Som United FF mötte Fittja IF i träningsmatchen på Fittja bollplan på fredagen.
 – Vi spelade inte vårt spel de första 30 minuterna och det kostade oss ett mål, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

I första halvlek dominerade motståndarlaget och Fittja IF tog ledningen i den tjugoförsta minuten. I pausvilan låg Som United FF under med 0-1.

Men efter paus blev matchbilden den motsatta. Som United FF kom igen och tog över mycket av spelet. I den 69:onde minuten kvitterade lagkaptenen i Som United FF, Abdikafar Isse Ismail, till 1-1. 

 – Vårt anfallsspel fungerade mycket bra i andra halvlek, men vi lyckades inte göra fler mål fast vi dominerade matchen, säger Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Som Uniteds tränare var ändå nöjd med matchen efteråt.
 – Ja, det var en bra match och lagen visade varandra respekt. Vi tackar vår motståndare och domarteamet.

Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ismahan Ayranci vinner Blåslampan 2020

Rinkeby-Kistas konsumentvägledare Ismahan Ayranci vann årets konsumentpris Blåslampan. Priset delades ut idag på Rinkeby torg. ”Med Ismahan Ayranci har invånarna i Rinkeby-Kista en sann konsumenthjälte och kunskapsspridare i sin vardag” skriver juryn i sin motivering.

Sammanfattning av coronaläget på somaliska – Xoogta corona iyo talalka

Här kommer en kort sammanfattning på somaliska om covid-19 och vaccinationen. Det är Fatuma Abdullahi Mohamed, folkhälsovetare och medarbetare i Nyhetsbyrån Järva, som är redaktör för sändningen.

Bilder från branden i Husby

Branden på Trondheimsgatan i Husby idag ledde till att Said Ali inte kunde köra iväg till spontanfotbollen på Rinkeby bollplan, som han brukar. Halva kvarteret och parkeringen var avstängd. Istället tog han bilder på släckningsarbetet och saneringen efteråt.

Här sitter kameror i Rinkeby

Det finns totalt 16 kameror, på nio ställen, runt Rinkeby centrum, som staden hoppas ska öka tryggheten. Skårbygränd, Norra och Södra Rinkebygången, Rinkeby torg, Rinkebyplan och Norra Stadsparksgången är övervakade.