Det blev oavgjort när Som United FF mötte Fittja IF i träningsmatchen på Fittja bollplan på fredagen.
 – Vi spelade inte vårt spel de första 30 minuterna och det kostade oss ett mål, säger Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

I första halvlek dominerade motståndarlaget och Fittja IF tog ledningen i den tjugoförsta minuten. I pausvilan låg Som United FF under med 0-1.

Men efter paus blev matchbilden den motsatta. Som United FF kom igen och tog över mycket av spelet. I den 69:onde minuten kvitterade lagkaptenen i Som United FF, Abdikafar Isse Ismail, till 1-1.

– Vårt anfallsspel fungerade mycket bra i andra halvlek, men vi lyckades inte göra fler mål fast vi dominerade matchen, säger Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Som Uniteds tränare var ändå nöjd med matchen efteråt.
 – Ja, det var en bra match och lagen visade varandra respekt. Vi tackar vår motståndare och domarteamet.

Bilder: Mohamed Dahir