Man gripen misstänkt för grov kvinnofridskränkning och olaga frihetsberövande, efter lägenhetsbråk i Husby i natt. 

Polispatrullen hittade en skadad kvinna. Det framkommer att en närstående man till kvinnan har slagit henne och att hon lyckats fly från lägenheten. Den skadade kvinnan var dock inte i behov av sjukhusvård. Det framkom också att det inte är första gången mannen utfört vålds- och fridskränkningar på henne.

Det var hennes grannar som hade hjälpt henne att ringa polisen. Mannen greps på plats och är nu misstänkt för grov kvinnofridskränkning och olaga frihetsberövande. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Joakim Larsson hade möte med Husby moské

Ordföranden i Svenska Bostäders styrelse, moderaternas Joakim Larsson, har träffat företrädare för Husby moské.  – Vi måste hitta en lösning för moskén som är i närheten av den plats de har nu.

Aktörer från Järva drar igång ny idétävling

Idétävlingen För-orten har dragit igång. Anordnarna bakom tävlingen är Womenisa, BLING, Bk Bussenhus och Atletico Rinkeby. Tävlingen utgörs av två kategorier – en för kvinnor och en för samhället.

Protesterna mot marknadshyra sprider sig

Det var strålande sol och högsommarvärme när järvaborna samlades vid Husby gård på lördagseftermiddagen för att protestera mot förslaget till marknadshyror. – Protesterna sprider sig som en präriebrand över landet, sade Arne Johansson, som inledde mötet.

Studentmiddagen som ska bli en tradition

Studentmiddagen var ett initiativ från Rinkeby Folkets Hus. – Det görs för lite för dem som det har gått bra för här i Rinkeby, därför ville vi ordna en fest, säger Fardosa Omar, verksamhetsledare på Rinkeby Folkets Hus.