Galdem A Talk är tillbaka med sitt första avsnitt för 2020. Det är också starten för poddens tredje säsong. Det handlar om allt mellan himmel och jord; om hur 2020 sett ut hittills, vilka realityserier de vill vara med, vad de tycker om Kalifat och annat som cirkulerar runt på sociala medier. Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänkens avsnitt 75: In & ut

Avbytarbänken denna vecka handlar om Moise Kean – inbytt och utbytt. Arsenals aktier sjunker. Rom-lagen nosar på toppen. Rino Gattuso ny tränare i San Paolo. Om Dejan Kulusevski & Alexander Isak, uppladdningen inför El Clásico och Champions League-lottningen.

Galdem pratar om Toxic People & Gaslighting

Avsnitt 57. Den här gången blir tjejerna blir lite personliga och berättar saker som de har gått igenom med människor som är toxic och de ger lite tips på hur man undviker negativitet. Under avsnittets gång hade de lite teknikstrul, men de försökte så gott de kunde för att få det att fungera i alla fall.

Avbytarbänken: Inför fotbolls-EM

Veckans avsnitt från Avbytarbänken handlar om Sverige och de andra EM-klara länderna.…

Galdem A Talk #73 – Hijab

Detta avsnitt av podden Galdem A Talk är mer allvarligt och känsligt än vanligt. Tjejerna pratar om förbudet att bära hijab för kvinnor som är under 18 år i Frankrike. Ett ämne som ligger dem nära hjärtat, därför delar de med sig av sina tankar och känslor i podden.