Opopulära åsikter är temat i senaste avsnittet av Galdem A Talk. Det blir många roliga åsikter, en hel del skumma åsikter och som vanligt en skön diskussion med både skratt och tjafs.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken avsnitt 78: Tribut

Avbytarbänken håller högt tempo. I veckans avsnitt är det ingjutna Milan-fanet och gode vännen Aymen tillbaka som gäst på bänken. Givet handlar det då mycket om italiensk fotboll. Utöver det så ifrågasätts Barcelonas ledning, och Real Madrid är ny ligaledare.

Gå bara, del 8: Genom öknen

Det här är del 8 i Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong Gå bara. Abdis flykt fortsätter genom Sahara i 50 graders värme, utan tillräckligt med mat och vatten. Sanden är överallt. Människor blir sjuka, galna och dör.

Galdem A Talk #66 säsong 4!

”Vi hälsar alla välkomna: till ett flummigt, men ett riktigt skönt avsnitt. 2021 –  we are here! Vi snackar om tiden vi varit borta, corona (som catchade oss tyvärr), tiktoks och sååååå mycket mer. Vi berättar om något ROLIGT som händer den 24 januari (NU PÅ SÖNDAG). Lyssna!”

Mizeria, del 8: Läs mellan raderna

Aicha får ett sms. Två enkla meningar som vänder upp och ned på tillvaron. Allt stannar upp. Mizeria är Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong som publiceras med ett avsnitt varje dag.