Detta avsnitt handlar om BLACK LIVES MATTER, om mordet på George Floyd och om den strukturella rasismen som är så inbakad i vårt samhälle. Galdem talar om protesterna som pågår just nu i USA, och runtom i världen, mot den rasism som svarta människor möter dagligen. Det handlar om den solidaritet som människor över hela världen visar.
Stay safe!

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #86 Fängslad

Avbytarbänken avhandlar denna gång Messi-gate, Cristianos rekord och Zlatans uttalande. Och de undrar om Janne Andersson har någon koll, egentligen? Dessutom diskuteras Greenwood och Foden, samt Evertons transferfönster.

Galdem A Talk #72 – Gör det rätt!

Galdem A Talk är tillbaka från en kort kort paus! I dagens avsnitt diskuteras heta ämnen som Meghan och Harry’s intervju med Oprah, Grammy Awards och hur Nicki Minaj blir snubbed VARJE ÅR! Det blir också P3, rasism & orättvisor, allt i samma avsnitt.

2 x Avbytarbänken #094 Evig + #095 Congratulations

Här kommer 2 x Avbytarbänken. Förra veckans avsnitt om sorgen efter Maradona och det senaste snacket om bland andra Klopp, Cavani, Hazard och Zlatan.

Galdem A Talk #76 – Fuad Shidane The Side Hustle Sverige

Galdem A Talk har släppt ett nytt avsnitt med ingen mindre än Fuad Shidane som gäst. De pratar om hans resa i livet, The Side Hustle Podden och allt runt omkring. Galdem har spelat in ett roligt och lärorikt avsnitt och uppmanar till att lyssna för att ta del utav en speciell upplevelse.