Bild: Elle Jonsson

Cherrie har spenderat många timmar i studion den senaste tiden. Långa dagar och sena nätter har skapat årets första släpp – Ingen annan än du. En låt som är en kärleksförklaring till någon man tycker väldigt mycket om.

– Låten handlar om att vara nykär och början på någonting nytt. Ungefär samma känsla som början av sommaren kan ge dig. Det känns viktigt i dessa tider att släppa något upplyftande, som förmedlar kärleksfulla känslor. Ingen annan än du – titeln talar för sig själv, säger Cherrie om sitt kommande släpp.

Ingen annan än du – titeln talar för sig själv

Trots långa dagar i studion har Cherrie också hunnit fronta flera stora annonskampanjer och hon har även andra spännande samarbeten på gång.

Cherrie har med egna labeln Araweelo (komma igång på somaliska) byggt upp en imponerande karriär med två prisade album, ett mixtape och features med några av de största svenska och internationella namnen.

Hennes publik sträcker sig från Rinkeby till innerstan, från Somalia till London, Paris och resten av världen. Låten är skriven av Cherrie själv tillsammans med Jerker Hansson, Leslie Tay, Sonny Fahlberg och producerad av John Alexis, Pontus Persson, Nicki Adamsson och Amr Badr.

Låten Ingen annan än du släpps på fredag den 12 juni.

Bild: Elle Jonsson
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Möte i stadsdelsnämnden i Spånga-Tensta ikväll

Spånga-Tensta stadsdelsnämnd har möte ikväll. På grund av rådande pandemi sker mötet innanför lyckta dörrar och med begränsat antal ledamöter. Men den som vill kan följa den öppna delen av mötet på webben från kl. 18.00

Misstänkt mord i Akalla

En man har hittats död i en blodig bostad i Akalla ikväll. Polisen har inlett en förundersökning på mord.

Hyllade västerortsrapparen Erik Lundin debuterar som sommarvärd

Imorgon sänds Erik Lundins sommarprat i Sveriges Radio P1. Rapparen från västerort kommer att bland annat beröra identitet och drömmar under sin debut som sommarvärd. 

Fullsatt när tryggheten i Järva diskuterades

Ilyas Hassan var nöjd med uppslutningen till seminarierna som Förorten mot våld…