Bild: Elle Jonsson

Cherrie har spenderat många timmar i studion den senaste tiden. Långa dagar och sena nätter har skapat årets första släpp – Ingen annan än du. En låt som är en kärleksförklaring till någon man tycker väldigt mycket om.

– Låten handlar om att vara nykär och början på någonting nytt. Ungefär samma känsla som början av sommaren kan ge dig. Det känns viktigt i dessa tider att släppa något upplyftande, som förmedlar kärleksfulla känslor. Ingen annan än du – titeln talar för sig själv, säger Cherrie om sitt kommande släpp.

Ingen annan än du – titeln talar för sig själv

Trots långa dagar i studion har Cherrie också hunnit fronta flera stora annonskampanjer och hon har även andra spännande samarbeten på gång.

Cherrie har med egna labeln Araweelo (komma igång på somaliska) byggt upp en imponerande karriär med två prisade album, ett mixtape och features med några av de största svenska och internationella namnen.

Hennes publik sträcker sig från Rinkeby till innerstan, från Somalia till London, Paris och resten av världen. Låten är skriven av Cherrie själv tillsammans med Jerker Hansson, Leslie Tay, Sonny Fahlberg och producerad av John Alexis, Pontus Persson, Nicki Adamsson och Amr Badr.

Låten Ingen annan än du släpps på fredag den 12 juni.

Bild: Elle Jonsson
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Det råder stor politisk enighet i frågan om begravningsplatsen”

Awad Hersi satt som ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd när beslutet om Järvas…

Mohamed Hagi Farah manar till lugn inför helgen

Rinkeby och hela Järva förbereder sig inför helgen, när högerextrema har hotat med aktioner mot muslimer. – Vi ska inte låta oss provoceras, utan behålla lugnet, säger Mohamed Hagi Farah, före detta medborgarvärd och sedan decennier aktiv i föreningslivet.

Nyhetsbyrån Järva fick rätt mot Hälso- och sjukvårdsnämnden i kammarrätten

Det har blivit svårare för media att få ut uppgifter från myndigheter och kommuner i samband med bevakningen av pandemin. Nyhetsbyrån Järva begärde ut uppgifter om antal avlidna per stadsdel i Stockholm, och fick först avslag. Beslutet överklagades och kammarrätten ger nu Nyhetsbyrån Järva rätt och tillrättavisar Region Stockholm.

Tuff budget även i Spånga-Tensta

Det blir tydliga neddragningar om den nya budgeten i Spånga-Tensta klubbas igenom. Avdelningen för Stadsdelsutveckling föreslås försvinna och Medborgarvärdarnas framtid är osäker. Enligt förvaltningens förslag till budget 2019 är budgeten till området Nämnd och administration 15,4 miljoner. Det kan jämföras med budgeten 2018 som var 44,4 miljoner. Det är en minskning på 29 miljoner.