Missade du Galdem A Talks livesändning? Då kan du lyssna avsnittet där de kör en digital Järvavecka tillsammans med Jonas Sjöstedt & Nooshi Dadgostar från Vänsterpartiet. Nooshi och Jonas berättar om sina resor till politiken, och samtalet handlar om aktuella ämnen som Black Lives Matter-protesterna, om det som händer i förorten, om förebilder och så mycket mer.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Galdem A Talk # 74 – nyhetsankare som snackar skit

Galdem A Talk är tillbaka! Hur mår ni? Vi mår bra! I detta avsnitt snackar vi om en massa olika saker. Avsnittet börjar som ett riktigt nyhetsprogram, tror ni att vi skulle passa som nyhetsankare? Ni får lyssna och bedöma. Vi pratar om svenska realityserier och hur dåliga de är jämfört med utländska. Vi pratar om förra veckans höjdpunkter för oss själv, samt planerar hur vi skulle kunna ha en talkshow.

Mutumba besöker Avbytarbänken. Del 1.

I den första delen av två snackar vi 2LAX9 och om den legendariska intervjun. Även om intervjun när han beskrev sig själv som ”en av de tio sämsta i allsvenskan”. Varför sade han så? De diskuterar sprickan Mellan Mutumba och Henok Goitom och Mutumba berättar om sina bästa vänner. Ett bra snack blev det.

Avbytarbänkens sista summering, del 3: Italienska ligan

Turen har kommit till den italienska ligan. De spolar först tillbaka bandet till förra året och kollar hur de trodde säsongen skulle sluta. Skulle Juventus ta sin nionde ligatitel i rad? Hur skulle överraskningen och underbarnet Dejan Kulusevski klara sig? Zlatan Ibrahimovics återkomst till Milano. Hur gick det med Inters storsatsning? Vilka åkte ner? 

Avbytarbänkens avsnitt 75: In & ut

Avbytarbänken denna vecka handlar om Moise Kean – inbytt och utbytt. Arsenals aktier sjunker. Rom-lagen nosar på toppen. Rino Gattuso ny tränare i San Paolo. Om Dejan Kulusevski & Alexander Isak, uppladdningen inför El Clásico och Champions League-lottningen.