I veckans avsnitt snackar Galdem om en massa olika saker, precis som de brukar göra, ingen röd tråd eller något manus. De kör bara.
De pratar om allt som hänt hittills under sommaren, och även om serier som de kollar/har kollat på och hur DÅLIG Pretty Little Liars var. Bara som exempel.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken om säsongen, del 1: Premier League

Avbytarbänken stänger ner och summerar den engelska ligan. Vilka har varit säsongens bästa respektive sämsta lag? Är det givet att Klopp är den ligans bästa tränare? Årets överraskning? Största besvikelsen? Ja, de går igenom hela Premier League 19/20 och lite mer.

Galdem A Talk #67 möter Melody Farshin

I detta avsnitt träffar Galdem A Talk ingen annan än Husbys egna Melody Farshin! Vem är Melody? Vad gör Melody? Melody har nyligen släppt sin andra bok ”Lowkey” som blir en viktig punkt för samtalet. Mycket skratt och HUSBYAURA!

Aimar Sher gäst hos Avbytarbänken

Aimar Sher är gäst hos Avbytarbänken. Född 2002 och redan rycker storlagen i honom. Han berättr om resan som börjar i Irak. Aimar kom till Sverige när han var fyra år och berättar vilka utmaningar han ställdes inför. Han berättar hur viktig hans familj har varit och är för honom under denna resa.

Avbytarbänken #108 Hemsk business

Avbytarbänken säger grattis på födelsedagen till Paul Pogba! De konstaterar att varken Ronaldo eller Messi finns med Champions Leagues kvartsfinaler, första gången sedan 2005. Det har varit inbrott hos PSG-stjärnorna och Robin Olsen har blivit knivhotad. Mer snack: Dybalas karriär behöver en fet HLR, om Rebics hjärnsläpp och Theo Hernandez Instagram-story.