Det har varit mycket snack de senaste dagarna om massor av olika saker, och vi känner att vi behövde hoppa in i diskussionerna. MEGAN THEE STALLION WE GOT YOU! Vi lägger även också våra synpunkter på den nya SVT serien Streams! LYSSNA OCH NJUT!

Galdem A Talk

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ny månad, ny vecka och nytt avsnitt med Galdem A Talk

I programmet återkommer Galdem till ämnen som diskuterats tidigare. Ett ämne som inte går att undvika. So get ready for PART 2 av ”Du support your local, men du BAKK inte your local”.

Avbytarbänken #110 Kung

Avbytarbänken snackar den här gången ner kvartsfinalerna i Champions League. Om Real Madrids tripplet och Dortmund bestulna. Giovanni Reyna tackar Sergio Agüero. Om Neymars bortkastade tid i Frankrike, Chelsea bokar sina semifinalbiljetter och Anthony Elanga med i Manchester Uniteds trupp.

Galdem A Talk: Flickadagen 2020

Detta avsnitt är ett samarbete med Flickaplattformen, som är ett nätverk där Galdem A Talk ingår som medlemsförening. Tjejerna diskuterar bland annat flickors rätt i samhället, hur de får påverka politiken och vad de tycker om sänkt rösträttsålder.

Galdem A Talk är tillbaka igen!

We’re back, back again! Galdem A Talk har varit lite MIA (Missing In Action) den senaste månaden, men nu kommer ett avsnitt som täcker en massa olika saker! De pratar om vad de har gjort denna sommar, vad de tycker om Lorentz-situationen, vad som händer med Wiley i UK, och bortgången av Chadwick Boseman.