Det blev blött och halt, men snabbt ändå, under den tionde upplagan av Tensta Rinkeby Grass Run.

Iannis Constantin gick på knock direkt. Trots fördel av spikskor förstod Jonis Serry direkt att det här tempot hade han inte täckning för. Ändå gick Jonis i mål på den tid (19:45) som Iannis vann på för en månad sen. Då hade Iannis gått i mål 25 sekunder tidigare.

Strax bakom killarnas uppgörelse sprang Johanna Granhällen ännu en gång in 12 poäng på ledande Elena Osokina. Hon kvalificerade sig samtidigt till SM i terränglöpning som i år går på Grimstafältet i Vällingby om tre veckor. Dit åker hon i sådana fall med Iannis och Jonis.

Poängställningen:

1: Iannis Constantin, Rinkeby, 19.18
2: Jonis Serry,  Tensta, 19.45
3: Mansib Rahman, Akalla
4: Mårten Westberg, Stockholm
5: Mikiel Ghimli, Rinkeby
6: Johanna Granhällen, Spånga (1a tjej)
7: Serge Djampou, Spånga
8: Noah Örtegren, Rinkeby
9: Elena Osokina, Akalla (2a tjej)
10: Yahan Faarax, Hässelby

Mårten Westberg, Rinkeby Run

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Mer Martin Mutumba, Avbytarbänken del 2.

Om ni gillade del 1, kommer ni att älska del 2. I den andra delen berättar Martin om hur året efter guldåret var. Vem den bäste spelaren han spelat med är och vem är den bäste motståndaren. Snacket handlar om Dulee Johnson och avsnittet avslutas med några intressanta frågor från lyssnarna.

Bara sex är inte nog för Akropol

Ett Akropol med bara sex spelare mötte ett fullt lag från Luleå.  Luleå, förresten. De hade ett massivt publikstöd. Luleå bestod av spelare från basket-gymnasiet i Luleå. De flesta är från Stockholm. De är 16-19 år men spelar tillsammans 6 dagar i veckan. Fem dagar på gymnasiet plus matcher varje helg.

Tensta Rinkeby Grass Run avgjort

Nu har det trettionde loppet Tensta Rinkeby Grass Run avgjorts och det var också 2019 års sjunde lopp.  Det avgjordes på sista raksträckan och klar segrare blev Mansib.

Som United FF säkrade kontraktet

I sista matchen för säsongen, en säsong som präglats av covid-19, kunde Som United FF säkra en plats i Division 4. De besegrade Erikslunds KF med 4-1 på hemmaplan.