Det blev blött och halt, men snabbt ändå, under den tionde upplagan av Tensta Rinkeby Grass Run.

Iannis Constantin gick på knock direkt. Trots fördel av spikskor förstod Jonis Serry direkt att det här tempot hade han inte täckning för. Ändå gick Jonis i mål på den tid (19:45) som Iannis vann på för en månad sen. Då hade Iannis gått i mål 25 sekunder tidigare.

Strax bakom killarnas uppgörelse sprang Johanna Granhällen ännu en gång in 12 poäng på ledande Elena Osokina. Hon kvalificerade sig samtidigt till SM i terränglöpning som i år går på Grimstafältet i Vällingby om tre veckor. Dit åker hon i sådana fall med Iannis och Jonis.

Poängställningen:

1: Iannis Constantin, Rinkeby, 19.18
2: Jonis Serry,  Tensta, 19.45
3: Mansib Rahman, Akalla
4: Mårten Westberg, Stockholm
5: Mikiel Ghimli, Rinkeby
6: Johanna Granhällen, Spånga (1a tjej)
7: Serge Djampou, Spånga
8: Noah Örtegren, Rinkeby
9: Elena Osokina, Akalla (2a tjej)
10: Yahan Faarax, Hässelby

Mårten Westberg, Rinkeby Run

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tre guld och ett silver

Rinkeby Run ställde upp med fyra löpare i Stockholms-mästerskapen i terränglöpning. I fjol var en fjärde plats bästa placering. I år blev det tre guld och ett silver.  

Corona stoppar basketen mitt i steget

Alla basketmatcher stoppas och en galen säsong är plötsligt över, precis när den stora festen skulle börja. Det är ju slutspelet som är säsongens höjdpunkt, och Akropol spurtade vilt för att komma till finalspel för andra året i rad, men så avslutas säsongen.

Hittaut är orientering, lotteri och motion på samma gång

Rinkeby Run ordnade en orientering runt om i Järva, som en aktivitet under Sommar på torget i Rinkeby. Med appen Hittaut letar deltagarna efter lotter i ett lotteri med fina vinster.

Gräsligt lopp i snöglopp och slask

Tensta Rinkeby Grass Run 2019 blev ett lopp i snöglopp. För tredje året i rad anordnades tävlingen och för tredje gången var det Tesfalem Mbazen som vann.