Galdem A Talk gästas i detta avsnitt av podden Chillauran. De diskuterar varför grabbar tror att man gillar dem för att man är… snäll och ger tips på hur man kan flörta utan missförstånd. Det skrattas, skriks och gråts, det är kaos, det är hetsigt, det är familjeaura. Det är Husby Auran.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Låt Dana stanna!

Galdem A Talks avsnitt denna vecka handlar om Dana, en ung tjej från Husby som ska utvisas till Kazakstan. Tjejerna i Galdem uppmanar alla att skriva under namninsamlingen för att få Migrationsverket att tänka om.

Lyssna på GALDEM A TALK!

GALDEM A TALK, med andra ord, Tjejer som pratar, är podcasten från Järva som gjort succé. Nu kan du lyssna på podcasten här på Nyhetsbyrån Järva i ett unikt samarbete. 

Avbytarbänken #104 Mittwoch

Mitt i veckan, nej, men fotbollen befinner sig mitt i säsongen. Ish. Avbytarbänken sätter sig och sammanfattar lite kort hur fotbollen i Europa har sett ut. Vem är Marvin Olawale Akinlabi Park? De avslutar avsnittet i en sorglig och ledsam ton, och skickar en tanke till Kasia Lenhardt, hennes familj och vänner. Ta hand om er.

Galdem A Talk: Unpopular opinions

Opopulära åsikter är temat i senaste avsnittet av Galdem A Talk. Det blir många roliga åsikter, en hel del skumma åsikter och som vanligt en skön diskussion med både skratt och tjafs.