Galdem A Talk har i dagens avsnitt bjudit in grabbarna på Avbytarbänken för att lära känna dem bättre. De tar reda på grabbarnas origin stories, vad deras podd betyder för dem och vad de har för deras drömmar. Lyssna på Nada, Fatuma och Sara när de intervjuar Mustafa och Dini.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Galdem a talk #60 snackar på

I veckans avsnitt snackar Galdem om en massa olika saker, precis som de brukar göra, ingen röd tråd eller något manus. De kör bara. De pratar om allt som hänt hittills under sommaren, och även om serier som de kollar/har kollat på och hur DÅLIG Pretty Little Liars var. Bara som exempel.

Avbytarbänken #110 Kung

Avbytarbänken snackar den här gången ner kvartsfinalerna i Champions League. Om Real Madrids tripplet och Dortmund bestulna. Giovanni Reyna tackar Sergio Agüero. Om Neymars bortkastade tid i Frankrike, Chelsea bokar sina semifinalbiljetter och Anthony Elanga med i Manchester Uniteds trupp.

Avbytarbänken #85 om tränarbyten och Champions League

Nu är Champions League tillbaka och Avbytarbänken har en gäst, Akram ”Wiki”, en inbiten Juventus-fan. Det blir intressanta diskussioner om Sarris avgång och Pirlo som ersättare. Hur lång tid bör en tränare få? Dessutom diskuteras de resterande åttondelsfinalerna.

Avbytarbänken # 113 – Missed me?

Här är Avbytarbänken igen. Den här gången snackar Mustafa och Dini om Karim Benzema som är tillbaka i landslaget och om Zlatan Ibrahimovic som är utanför landslaget. Och så är det en omgång kvar i den europeiska klubblagsfotbollen.