Vid klockan 17.18 larmades polisen om en skottlossning mot en bostad i Rinkeby.

Enligt uppgifter till Aftonbladet, som var först med att rapportera om händelsen, flydde gärningsmannen på en elsparkcykel.

– Vi har inlett en förundersökning om grovt vapenbrott. Det är en bostad som beskjutits, ingen har skadats. Mer än så kan jag inte säga, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson polisen Stockholm, till Aftonbladet.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Mia Törnblom var med på Healthy Women’s tjejkväll online

Mia Törnblom som är författare och föreläsare var bjuden till månadens event som handlade om psykisk ohälsa, ångest, sociala medier och depression.  – Alla öppnade upp sig och det var många personliga frågeställningar, säger Mira William som är en av alla ambassadörer för Healthy Women.

”Vi på Helio vill vara en hub för kreativa möten”

Denna vecka sitter Nyhetsbyrån Järva på Helio kontorshotell i Kista. Här i den stora loungen hittar ni oss. – Men kontorshotell låter lite tråkigt, så vi brukar kalla det co-working och kontorslösningar, säger Aysha Jones, som är platschef på Helio Kista.

Mord i Kista i natt

Natten till söndag klockan 02.43 larmades polisen till ett bostadsområde i Kista. En man hade skjutits med flera skott i samband med vad polisen beskriver som en konfrontation.

Dousa blir ny VD för Timbro

Nu är det klart. Benjamin Dousa blir ny VD för den borgerliga tankesmedjan Timbro, det rapporterar Svenska Dagbladet idag.