Tidigt på onsdagsmorgonen misstänker polisen att minst fyra maskerade gärningspersoner har gjort inbrott i en av butikerna i Kista galleria.

När polisen kom till platsen hade gärningspersonerna lämnat platsen med teknikvaror från butiken till ett okänt värde. Gärningspersonerna tros ha åkt från platsen i en personbil.

Poliser är på plats för att samla in information om vad som har hänt, skriver polisen på sin hemsida.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Eid al-adha firades på Husby gård

Eid-bönen hölls i Husby Gård i år, men på grund av risk för regn valde många att be hemma. Trots detta var det många som kom.

Hjulsta grundskola har fått ny rektor

Bassem Jerbi blir rektor på Hjulsta grundskola. Han tillträder tjänsten den 7 januari 2021 och kommer att vara på plats på Hjulsta grundskola efter jullovet.

Zamzam rapporterar från Järva på 1:a maj

Idag är det den första maj, arbetarrörelsens dag. Eftersom inga demonstrationståg kan fylla gatorna i år kommer dagen firas med webbsändningar, röda flaggor från balkonger och livesänd webbradio. Radion är kulturhuset Cyklopens initiativ och Nyhetsbyrån Järva kommer att medverka.

Binta tränade basket med Husbys unga i helgen

Binta Drammeh har spelledigt från basketligan i Lettland och ledde istället Husby Basketball Camp i Husbyhallen i helgen. – Det är något jag velat göra i flera år, ge tillbaka till Husby.