Semir från Salong Bilbet gästar bänken. Han berättar om sin vackra historia. Hur han gick från att ha hela 164 i sin toalett till att nu vara en etablerad barber. Vi snackar om hur fotbollen har utvecklats. Hur viktigt är utseendet i modern fotboll? Skulle Paul Scholes vara världens omtalade mittfältare om han var mer medial? Var Marouane Fellainis hår mer berömt än han var som spelare? Det blir ett surr med mycket oväntade vändningar, som avslutas med att snacka om LeBron vs Zlatan.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Galdem A Talk #78 – Jag har en mandarin i fickan

Galdem A Talk är tillbaka med höstens första avsnitt och det märks att de har saknat studion. Avsnittet handlar bland annat om TV4-programmet Parlamentet där Clas Malmberg skämtade om skjutningarna i vårt område och hur det bidrar till avhumanisering och normalisering av vårt lidande.

Som United arrangerar fotbollsläger i Rinkeby

Under fem veckor bjuder Som United in till fotbollsläger för både pojkar och flickor mellan åldrarna 6–18 år, på plats i Rinkeby.

Avbytarbänken #090 Slakten i England

Avbytarbänken sitter i studion post Deadline Day och snackar om tennissiffrorna i England, det märkvärdiga som hände mellan Juventus-Napoli och avslutar med de hetaste värvningarna.

Bara sex är inte nog för Akropol

Ett Akropol med bara sex spelare mötte ett fullt lag från Luleå.  Luleå, förresten. De hade ett massivt publikstöd. Luleå bestod av spelare från basket-gymnasiet i Luleå. De flesta är från Stockholm. De är 16-19 år men spelar tillsammans 6 dagar i veckan. Fem dagar på gymnasiet plus matcher varje helg.