Kvinnor bakifrån i hijab på ett fält

Detta avsnitt av podden Galdem A Talk är mer allvarligt och känsligt än vanligt. Tjejerna pratar om förbudet att bära hijab för kvinnor som är under 18 år i Frankrike. Ett ämne som ligger dem nära hjärtat, därför delar de med sig av sina tankar och känslor i podden.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #097 Not my club owners

Det är det tredje avsnittet i Avbytarbänkens oväntade ”serie”, där de gräver lite i olika lag. Idag har turen landat hos Manchester United F.C. Tillsammans med dem är deras gode vän Abbe Korchane som ska hjälpa dem att ta itu med det ständigt omtalade laget från England. De pratar problem. De pratar lösningar. De pratar värvningar. Och allt där emellan. De avslutar med att gå igenom den europeiska lottningen.

Galdem A Talk #71 bjuder in Avbytarbänken

Galdem A Talk har i dagens avsnitt bjudit in grabbarna på Avbytarbänken för att lära känna dem bättre. De tar reda på grabbarnas origin stories, vad deras podd betyder för dem och vad de har för deras drömmar. Lyssna på Nada, Fatuma och Sara när de intervjuar Mustafa och Dini.

Galdem A Talk 69 – Kadiatou

I det här avsnittet talar Galdem med ingen annan än KADIATOU. En starkt lysande stjärna med värsta soulrösten! De pratar om hennes resa med musiken, allt från Idol till Melodifestivalen 2021. De snackar om hur det gick för henne i skolan samtidigt som hon påbörjade sin musikkarriär. Och glöm inte att streama One Touch av Kadiatou!

Avbytarbänkens avsnitt 75: In & ut

Avbytarbänken denna vecka handlar om Moise Kean – inbytt och utbytt. Arsenals aktier sjunker. Rom-lagen nosar på toppen. Rino Gattuso ny tränare i San Paolo. Om Dejan Kulusevski & Alexander Isak, uppladdningen inför El Clásico och Champions League-lottningen.