Galdem A Talk är tillbaka! Hur mår ni? Vi mår bra! I detta avsnitt snackar vi om en massa olika saker. Avsnittet börjar som ett riktigt nyhetsprogram, tror ni att vi skulle passa som nyhetsankare? Ni får lyssna och bedöma. Vi pratar om svenska realityserier och hur dåliga de är jämfört med utländska. Vi pratar om förra veckans höjdpunkter för oss själv, samt planerar hur vi skulle kunna ha en talkshow. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Galdem a talk #60 snackar på

I veckans avsnitt snackar Galdem om en massa olika saker, precis som de brukar göra, ingen röd tråd eller något manus. De kör bara. De pratar om allt som hänt hittills under sommaren, och även om serier som de kollar/har kollat på och hur DÅLIG Pretty Little Liars var. Bara som exempel.

Avbytarbänken #088 Besatt

Den här gången avhandlar killarna på Avbytarbänken målrekordet i  Premier League omgången och Dejan Kulusevskis sensationella debutmatch i italienska ligan. Dessutom diskuteras  Olof Lundhs kritik mot Zlatan under tiden i Zlatan spelade i landslaget. Avslutningsvis snackas det om det aktiva och heta transferfönstret och vad som hänt hittills.

Avbytarbänken: It’s Time To Go

Det handlar om fotboll, men om så mycket mer än fotboll. Här kommer ett nytt avsnitt från Avbytarbänken:  Unai Emery backad av ledningen. Jamie Vardy top 10 anfallare i världen? Handsregeln som ingen förstår. Cagliaris kross. CR-Sjuan’s bluffskada? Hakim Ziyech’s Ajax. PL-Fantasy update!

”Var går gränsen för provokation?”

Den här gången snackar Avbytarbänken om bråket mellan Neymar och Alvaro. Och var går gränsen för provokation egentligen? Gareth Bale är aktuell för en återkomst till Tottenham och Aubameyang förlänger med Arsenal.