Strax före 03, natten till onsdag, hittades en skottskadad man i ett trapphus i Hjulsta. Ambulanspersonal påbörjar hjärt-lungräddning, men mannen avlider på platsen.

Polis är vid brottsplatsen och talar med personer som har gjort iakttagelser, samt genomför sedvanliga utredningsåtgärder.

En förundersökning rubricerad mord har inletts.

Polisen meddelar nu på onsdagsmorgonen att mannen är i 20-årsåldern. Den avlidnes anhöriga är underrättade om dödsfallet.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Varför måste de utsatta betala hyra för tillfälligt boende?”

I onsdags beslutade krisledningsnämnden i Stockholms stad att tillfälliga boenden ska ordnas till dem som behöver i Järva. Men hur det ska gå till är fortfarande oklart och dessutom ska de behövande själva betala för sitt tillfälliga boende.

Solidaritet i form av matlådor

Coronapandemin har drabbat Järva hårt. Många har förlorat vänner och anhöriga, och även arbete och inkomst. Men tack vare ett samarbete med Rädda Barnen kan Rinkeby Folkets Hus och Folkets Husby dela ut matlådor till dem som behöver varje vardagskväll. 

Stort intresse för entreprenörskap i Järva

I söndags var det sista dagen för inlämning av idéer till tävlingen…

”Var är polisen när vi har våra möten i Tensta?”

Stockholms stad och polisen har presenterat ett nytt samarbete för att öka tryggheten. Men när föreningar och personal möts på fredagarna inför helgens nattvandring är polisen sällan med.  – Var är de? Polisen har inte varit med på våra utsättningsmöten i Tensta på länge.