K27 med Jireel och Ricky Rich

För två månader sedan släppte K27 sin låt Dybala och till remixen gästar ingen mindre än Jireel och Ricky Rich. Tillsammans har de tagit låten till en annan nivå med sina melodiska sångröster och fängslande texter.

K27 har tillsammans med Jireel och Rich Rich gett Dybala ett nytt sound som ger känslan av sol och värme. Låten bjuder oss på allt ifrån Jireels smarta texter till Rickys falsetto och såklart K27s energifyllda refräng. Denna version av låten är perfekt inför den fina sommaren som väntar och den kommer att förlänga sommarkänslan. ”Dybala Remix” släpps imorgon och samma dag får vi även en härlig och varm musikvideo som är regisserad av Ankar Anwar.

Bild: Asylum Warner Music Sweden

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu tar kulturarbetarna från Järva sin plats på scenen

Hundra pers står kvar utanför och kommer inte in. Lokalen under fontänen mitt i centrala Stockholm är fylld till max när konstkollektivet Elva visar sina kortfilmer.

Sötsurrealistisk konst ställs ut i Järva Folkets Park

En gråkall dag kan man behöva muntras upp. Och nog blev man betydligt gladare när man fick se Markku Huovilas konst på Eggeby gård.

Dine Malmsten ställer ut i Galleri Husby Gård

Dine Malmsten ställer för andra gången ut sina tavlor som skildrar förorten och i synnerhet Rinkeby. Den här gången är det i Galleri Husby Gård, och i helgen hade hon vernissage. – De från trakten känner igen folk och ställena på tavlorna, men för andra som kommer utifrån Järva är det nya intryck, säger Dine Malmsten.

Konstutställning öppnade Bridge i Kista Galleria

Bling och Womenisa har i samarbete med Citycon öppnat Bridge i Kista Galleria och en konstutställning öppnade mötesplatsen. – Vi vill lyfta upp goda förebilder och se till att de får hjälp att nå ut via våra plattformar, sade Amal Said.