Tensta

I närheten av Tensta centrum hittades en man allvarligt skadad vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen.

Mannen kördes i ambulans till sjukhus. Enligt SVT Nyheter hade mannen blivit attackerad med kniv. Läget för mannen uppges vara stabilt.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord, alternativt dråp. Enligt polisen så är brottsplatsen ännu inte fastställd. Vittnen till händelsen söks fortfarande.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Pausad skidåkning på Spånga IP i helgen

– På grund av ösregn och ommålning av bandyisen på Spånga IP är skidåkningen pausad under lördag 23 och söndag 24 januari, säger Mårten Westberg från Rinkeby Run.

Misstänkt skottlossning i Kista galleria

Ett stort bråk utbröt i Kista Galleria på söndagskvällen och polisen larmades. Vittnen sade att skott hade avlossats, men det var inget som polisen kunde bekräfta.

AIF Kista anordnar nattfotboll – med start i kväll

AIF Kista börjar med organiserad spontanfotboll på kvällar i syfte att förebygga att unga hamnar i kriminalitet. Med anledning av den hotfulla stämningen som råder inför helgen, har idrottsföreningen beslutat att dra igång med nattfotbollen tidigare än tänkt. 

Sommarverksamhet för alla barn på Rinkeby torg

Carl Pettersson, 17, ritar en hage på Rinkeby torg. Han är en av sommarjobbarna som håller igång verksamheten för barn på torget under hela sommarlovet.