Jimmie Åkesson skulle hålla tal på Järvaveckan ikväll, men har nu lämnat återbud. 

För ungefär en timme sedan rapporterade Expressen om att Jimmie Åkessons partiledartal ställs in på grund av familjeskäl. Enligt Jimmie Åkessons stabschef Mikael Eriksson behöver Sverigedemokraternas partiledare prioritera sin familj. 

Vice partiledare Julia Kronlid ersätter Jimmie Åkesson ikväll. 

 
Eleni Terzitane
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Motivationssnack med Musse på Reactor i Husby

 – Att se nån som påminner om en själv och som man kan inspireras av, det är som en motor som drar en framåt. Studier & Arbete Rinkeby-Kista hade bjudit in Musse Hasselvall, programledare och kampsportare, som föreläsare till Reactor i Husby.

Ingen snöröjning på Visbyringen i Rinkeby

Ingen snöröjning görs på Visbyringen i Rinkeby. Avram Lazaridis, vice ordförande i Funktionshinderrådet i Rinkeby-Kista, meddelar att det är hopplöst att ta sig fram.

Krångligt att ringa och boka tid för vaccination

Nu har Region Stockholm (äntligen) infört en möjlighet att ringa och boka tid till vaccination mot covid-19, för alla som inte har mobilt bank-id. Men ingen ska tro att det bara är att ringa ett vanligt nummer. Nej, här kommer en kort instruktion.

Philip O’Connor besökte kursen i lokaljournalistik

– Du måste hitta det unika i varje människa du skriver om. Järvas egen utsände till världens alla sportarenor, Philip O’Connor, kom till Kista folkhögskola och Nyhetsbyrån Järvas kurs i lokaljournalistik.