Jimmie Åkesson skulle hålla tal på Järvaveckan ikväll, men har nu lämnat återbud. 

För ungefär en timme sedan rapporterade Expressen om att Jimmie Åkessons partiledartal ställs in på grund av familjeskäl. Enligt Jimmie Åkessons stabschef Mikael Eriksson behöver Sverigedemokraternas partiledare prioritera sin familj. 

Vice partiledare Julia Kronlid ersätter Jimmie Åkesson ikväll. 

 
Eleni Terzitane
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Rinkeby bibliotek stänger för renovering

I början av november stänger Rinkeby bibliotek för renovering. Arbetet beräknas ta fyra veckor. Under den tiden ska biblioteket fräschas upp, få nya möbler och möbleras om.

Nu är trappan som ska göra Rinkeby tryggare invigd

Tre glada politiker, Dousa (M), Slottner (KD) och Helldén (MP), klipper av bandet och den nya trappan på Skårbygränd i Rinkeby är invigd. – Nu kan vi släppa in vanliga medborgare där det tidigare varit mörkt och ett tillhåll för kriminella, säger stadsdelsnämndens ordförande Banjamin Dousa.

Nu är brunchen tillbaka i byn!

Byn Brunch är tillbaka efter corona. En torsdag i månaden bjuder Rinkeby Folkets Hus på brunch för att stärka gemenskapen i området.  – Vi gör det här för att träffas och det är roligt att så många hittar hit till oss för att prata och diskutera, säger Fardosa Omar, som är verksamhetsansvarig på Rinkeby Folkets Hus.

Äntligen drog fotbollsmatcherna igång igen

Det var en efterlängtad dag för många. Efter över 120 dagar utan tävlingsmatcher var det dags igen. Första utmaningen för Rinkeby United var borta mot Solna FC (Div4)  i den första gruppspelsmatchen i Stockholm Cup.