Jimmie Åkesson skulle hålla tal på Järvaveckan ikväll, men har nu lämnat återbud. 

För ungefär en timme sedan rapporterade Expressen om att Jimmie Åkessons partiledartal ställs in på grund av familjeskäl. Enligt Jimmie Åkessons stabschef Mikael Eriksson behöver Sverigedemokraternas partiledare prioritera sin familj. 

Vice partiledare Julia Kronlid ersätter Jimmie Åkesson ikväll. 

 
Eleni Terzitane
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Soligt och festligt på Husby Gårdsdagen

Årets Husby Gårdsdag drog mycket folk i sensommarvärmen. Där fanns musik och mat, konstutställning, loppmarknad och flera aktiviteter för både stora och små.

Het debatt på Folkets Husby igår kväll

När Kulturhuset Stadsteaterns debatturné gästade Folkets Husby under onsdagskvällen var samtalet minst sagt ettrigt. Amie Bramme Sey modererade samtalet om bilden av förorten som kom på villovägar på grund av en kontroversiell bok, vars författare var med i panelen.

Fira en internationell nationaldag!

I Järva firas nationaldagen ordentligt. På tre olika platser finns möjlighet till både fest och allvar – på gräsplanen vid Spånga IP, i Rinkeby centrum och i Akalla by.

BK Bussenhus är med i kampen mot corona

BK Bussenhus är med i arbetet att sprida information om Covid-19 i Tensta centrum. Uppdraget att informera om hur viktigt det är att följa myndigheternas rekommendationer har de fått av Stockholms stads samordnare.