Svenska bostäders Night Event 2019.

I går kväll så samlades barn, ungdomar och vuxna på Rinkeby torg klockan 19.00. De deltog i Svenska bostäders Night Event som organiserades av lokala idrottsföreningar.

Vid Night Event var det tre olika grupper som tävlade. De kämpade om bollen, samtidigt som de skulle springa med bollen från Rinkeby Torg ända bort till slutet av Spånga, bort till kälkbacken i Hjulsta. Det var en tuff aktivitet. Meningen med aktiviteten var att alla i gruppen skulle samarbeta genom att passa varandra bollen och ta sig till målet.

På fältet mellan Spånga IP, Hjulsta och Spånga, fortsatte aktiviteterna. Alla delas in i två grupper, och man spelade handboll och som sista aktivitet kastade man frisbee. Det var discgolf med pimpade korgar som lyste upp i mörkret.

Alla som deltog bjöds på korv och läsk.
Ikväll händer det igen, denna gång i Husby.

Halima Mohamed

Ikväll anordnas Night Event i Husby, samling 19.00 utanför ICA i Husby centrum.

Svenska bostäders Night Event 2019.
Svenska bostäders Night Event 2019.
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Amal Said representerar blåa linjen som modell

Amal Said fick en förfrågan om att vara med på en fotografering för företaget RepLaces.  – Jag tyckte att det lät spännande och kändes självklart att vara med när jag fick höra om konceptet. Idén bygger på att man ska bygga broar i samhället genom att stolt representera sig själv oavsett var man kommer ifrån. Så kan man skapa en större samhörighet, säger Amal Said, en av grundarna av nätverket Womenisa. 

Föräldrar mötte polis och socialtjänst i Rinkeby igår

Föräldranätverket i Järva hade bjudit in till mötet med polisen och socialtjänsten i Rinkebyskolan på lördagskvällen. 

17-åringen döms mot sitt nekande

Svea hovrätt har fastställt domen mot den 17-årige pojke, som dömdes för att ha skjutit en 25-årig man till döds inne på pizzerian i Rinkeby centrum förra året. 17-åringen döms till tre års sluten ungdomsvård mot sitt nekande, skriver Dagens Nyheter.

Pumpa-party

En solig septembersöndag i ett kolonilottsområde i Hjulsta har föreningen Den gulliga…