Svenska bostäders Night Event 2019.

I går kväll så samlades barn, ungdomar och vuxna på Rinkeby torg klockan 19.00. De deltog i Svenska bostäders Night Event som organiserades av lokala idrottsföreningar.

Vid Night Event var det tre olika grupper som tävlade. De kämpade om bollen, samtidigt som de skulle springa med bollen från Rinkeby Torg ända bort till slutet av Spånga, bort till kälkbacken i Hjulsta. Det var en tuff aktivitet. Meningen med aktiviteten var att alla i gruppen skulle samarbeta genom att passa varandra bollen och ta sig till målet.

På fältet mellan Spånga IP, Hjulsta och Spånga, fortsatte aktiviteterna. Alla delas in i två grupper, och man spelade handboll och som sista aktivitet kastade man frisbee. Det var discgolf med pimpade korgar som lyste upp i mörkret.

Alla som deltog bjöds på korv och läsk.
Ikväll händer det igen, denna gång i Husby.

Halima Mohamed

Ikväll anordnas Night Event i Husby, samling 19.00 utanför ICA i Husby centrum.

Svenska bostäders Night Event 2019.
Svenska bostäders Night Event 2019.
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tjejer kan prova att spela fotboll på Rinkebystråket

Igår anordnade Familjebostäder och Kista SC fotboll för tjejer på en uppblåsbar fotbollsplan uppe på Rinkebystråket. Och nu på fredag blir det fotboll igen.

”Att läsa och bli läst”

Den litterära kursen ”Att läsa och bli läst” anordnas för andra året i rad i Tensta konsthall, och temat för i år är ”motstånd”. Kursen drar igång på onsdag nästa vecka, men än finns det platser kvar.

Bli delägare i Järvas egen tidning!

När vi drog igång Nyhetsbyrån Järva våren 2018, Yasemin Öztenar och jag, visste vi inte hur det skulle gå. Vi satsade vår arbetskraft och den 6 juni fanns de första artiklarna uppe på www.nyhetsbyranjarva.se.

Mer om ungdomshuset Reactor

Besiktningen som gjordes av ungdomshuset Reactor visar att bara en del av…