Passa på att titta på konst, lyssna på opera och annan musik!
Den 13 augusti fyller ett antal konstnärer allén på Tenstagången med sprakande, fantasirik och levande konst. Det kommer förutom konstverken att bjudas på operasång, dragspelsmusik, fiol och Zumba.

Konst i Allen är ett event där 10 konstnärer från Järva och 10 konstnärer från Södermalm ställer ut 100 meter konst, som ska visas i Tenstagången i Tensta  och på Katarina Bangata på södermalm. Först ut är Tensta att få ta emot konstnärerna, och de artister som står för musikunderhållningen.

Utställningen pågår klockan 11-16, under den tiden kan barnen prova på att trycka grafik, måla och skapa egen konst i barnhörnan. Fikaförsäljning med saft till barnen, och ett fullspäckat program utlovas. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Varför får Granby gård förfalla?

Trettondagspromenaden gick den vanliga rutten över Järvafältet, med viss avvikelse som förde oss förbi Granby, en halv kilometer från Husby gård. Det är tydligt att Granby gård är lämnad åt sitt öde och håller på att förfalla.

Besök Tensta 1969 på Kämpingebacken 13

Några entusiaster har samlats till visningen av Stadsmuseets lägenhet på Kämpingebacken 13 i Tensta. Byggnadsantikvarie Eva Larsson, tar emot i porten. Hon berättar att trapphuset på detta enda våningsplan har renoverats och handmålats i tidstypisk stänkmålning från 1960-talet. Ett besök i lägenheten blir en resa tillbaka till barndomen.

Jamkid hos Galdem A Talk

Ny vecka och nytt avsnitt med Galdem A Talk. Den här gången…

Mizeria, del 1: Tvillingsyskon i UFC-match

Mizeria är Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong som publiceras med ett avsnitt varje dag. Boken är skriven av Husbys egna Melody Farshin och utgiven på Bonnier Carlsen 2018. Mizeria är en ungdomsbok om tvillingarna Aicha och Ali och deras liv i en miljonprogramsförort där allt fler unga stryker med i ouppklarade dödskjutningar.